כמה תשובות
העברה בנקאית:
בהעברות בתוך ישראל, אתה נותן להם את פרטי החשבון שלך שכוללים: שם החשבון (בדרך כלל השם שלך או שם העסק), לאיזה בנק, מספר סניף ומספר חשבון.
בדרך כלל רואים את העברה יום לאחר שהיא בוצעה.
מס"ב - מערכת סליקה בין בנקאית:
אם אתה רוצה לגבות כספים מהוראות קבע, זאת אומרת שאתה מחתים לקוח שהוא מוכן שתמשוך ישירות מהחשבון שלו, אתה צריך ראשית להרשם לשרות ולקבל מספר שהוא כמו תעודת זהות.
לאחר מכן אתה יוצר לעצמך טופס הוראת קבע והלקוח מחתים את הבנק שלו.
אתה צריך להעביר למס"ב הוראה כמה למשוך ומתי מהלקוחות שלך.
לצורך כך יש המון אפשרויות, אני ממליץ לעסקים קטנים לעשות שימוש בחברה חיצונית שעושה עבורך את העבודה.
אם תפנה אלי בפרטי אתן לך המלצה על חברה שאני עושה בה שימוש והם יעזרו לך בכל התהליך.
כרטיסי אשראי - בגדול יש כמה אפשרויות, אני פחות מכיר כי אני לא עשיתי בזה שימוש תדיר, חפש באינטרנט, יש משמעות בכמות התנועה בכרטיסים כי יש עלויות קבועות בדרך כלל או עבודה דרך צד שלישי שלוקח אחוזים על כל עסקה בנוסך למה שלוקח לך חברת כרטיסי האשראי.
שאתה עובד מול פרטיים יש לך כח להחליט איך לקבל כסף שאתה קטן ועובד מול חברות בדרך כלל אין לך ברירה ואתה עובד איך שהם רוצים לשלם. עד כמה שנאי יודע הם אוהבים לעבוד בהמחאות מכל מיני סיבות.
לגבי 30-60-90-120.... זו החוצפה הישראלית של להרוויח אשראי זול על חשבון עסקים קטנים.
מה יותר קל מלהבטיח לך שוטף 60 ואז לאחר קצת במשלוח ופתאום זה שוטף 90....
אם אתה חושב שאתה שווה את זה ואתה נותן משהו איכותי ומיוחד בקש לקבל כסף מראש או מקסימום 30+.
וודא שבחוזה שלך מולם או ההזמנה שהם חותמים יש ריבית פיגורים.
אם אתה יכול, דרוש לקבל את ההמחאות מראש... שוב מול חברות גדולות קשה יותר.
מה שהכי חשוב, שאם אתה מוצא את עצמך מקבל כסף בשוטף גדול....60-90 ויותר, כך את זה בחשבון התזרים שלך וגם במחיר.
בהצלחה