כיצד הדסקטופ שלכם נראה? בכל אופן, שלי נראה ככה====>
L l1zard New member 25/4/04 #16 חחח... אם ככה אז אני כל החיים שלי באבל.. רוב הבגדים שלי שחורים.. ) אני פשוט אוהבת שחור..
B bariska New member 25/4/04 #17 בעע אני מכיר יותר מידי אנשים שלובשים שחור..נמאס לי מהצבע הזה כל החברים שלי משחקים אותה פריקים ובאים רק בשחור.. ד"א מחר לשם שינוי תבואי בלבן?
בעע אני מכיר יותר מידי אנשים שלובשים שחור..נמאס לי מהצבע הזה כל החברים שלי משחקים אותה פריקים ובאים רק בשחור.. ד"א מחר לשם שינוי תבואי בלבן?
L l1zard New member 26/4/04 #29 אני כבר לא פריקית הייתי ממזמן... עכשיו פשוט נשארה לי נטיה לצבע הזה.. מחר אני מבריזה.. אז למה לבן?
L l1zard New member 26/4/04 #37 בלאט.. יופי.. פמיניסטית ==> התכוונתי לשוביניסטית... צריך לסגור אותי באיזה חדר ריק.. ולסגור לי ת'פה... ולקשור את ידיים והרגליים... ואז זה יהיה טוב..
בלאט.. יופי.. פמיניסטית ==> התכוונתי לשוביניסטית... צריך לסגור אותי באיזה חדר ריק.. ולסגור לי ת'פה... ולקשור את ידיים והרגליים... ואז זה יהיה טוב..
L l1zard New member 26/4/04 #30 וואי כן כן!! )) כאילו את יכולה להעלות אפילו פה? אם פה אז תעלי רק אחת כדי לא להציף.. תודה!! וואי איך התלהבתי..
וואי כן כן!! )) כאילו את יכולה להעלות אפילו פה? אם פה אז תעלי רק אחת כדי לא להציף.. תודה!! וואי איך התלהבתי..