כיצד הופכים תמונה לקווי רישום

afro dita

New member
כיצד הופכים תמונה לקווי רישום../images/Emo53.gif

כלומר אם יש בידי תמונה, איזו תוכנה ואיזה פעולה עלי לעשות ע"מ להפוך אותה לרישום קונטור (רק OUTLINE )

Hamsta

New member
עם תיבת אור וכלי כתיבה

אין פתרון טוב מוכן מאליו

afro dita

New member
כן השיטה הטובה והידועה...

אבל אין איזה "פתרון קסם" של פוטושופ או משהו בדומה? אני דיי בטוחה שראיתי שיש אופציה כזו, רק לא ממש בטוחה באיזו תוכנה ואיך...

manic_subsidal

New member
אין קסמים

אתה יכול לנסות בפוטושופ להעביר לשחור לבן ואז להגביר ולשחק עם ה קונטרסט והבהירות או להשתמש ב Stamp filter אחרי שהעברת את התמונה לשחור לבן אבל זה יוצא בצורה מאוד מוגבלת

בבאגנוש

New member
אוקיי הנה השלבים

התוכנה בה אני משתמש היא פוטושופ שלב א' פותחים תמונה כלשהיא

בבאגנוש

New member
שלב ב'

2. שכפול הרקע (העבודה תתבצע על השכבה המשוכפלת) 3.הולכים ל"פילטר" בקטגוריה האחרונה מופיעה קבוצת פילטרים העונה לשם "אחר" שם בוחרים "מעבר גבוה" וקובעים ערך של 3.5 (+/-) התוצאה עכשיו היא כזאת

בבאגנוש

New member
שלב ג'

הולכים לקטגוריה "תמונה" נכנסים ל-"התאמות" מוצאים למטה את ההגדרה "סף" ומזזים את המכוון עד שמגיעים לתוצאה הרצויה התוצאה הרצויה בשלב זה היא כזו

בבאגנוש

New member
שלב ד'

מוחקים את הנקודות השחורות עם מחק מוסיפים קו פה קו שם-(את זה לא היה לי זמן לעשות הפעם) ויש לנו רישום יפה המון בהצלחה!

בבאגנוש

New member
אגב

אם יש לך לוח גרפי אז אחרי השלבים הנ"ל תוך דקות מספר אפשר להפוך את התמונה לאומנותית מאד בקיצור לעבודות מהסוג הזה כדאי מאוד להשתמש בלוח.. נ.ב שבועת הקוסמים חלה גם על הקסם הנפלא הזה אז אנא שימרו עליו בסוד כל טוב!

afro dita

New member
מאמם../images/Emo47.gif

שיחקת אותה, תודה, אני אנסה לעשות את זה. זה בסדר לפנות אליך שוב במידה ותהיה לי שאלה (כי אני בהחלט לא מקצוענית בעניין)? וסליחה על הבורות, מה זה לוח גרפי?

afro dita

New member
תודה

אמרתי לך שאתה מלך? אגב, בסוף מסתבר שכן ידעתי מה זה, אפילו השתמשתי בזה פעם בחיי

למעלה