כיצד העסק פורץ קדימה

• פותח הנושא ymmy
  • פורסם בתאריך

ymmy

New member
כיצד העסק פורץ קדימה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני פורש היי טק בשנה האחרונה במסגרת עבודה מהבית תיכננתי ובניתי 2 טלסקופים אסטרונומיים כאבי טיפוס לכל הדעות הם ברמה מקצועית ביותר אני חלש מאוד בשיווק ומכירות האם יש בפורום מומחי מכירות ושיווק עם רעיונות כיצד דוחפים קדימה נושא זה שאגב הוא יחודי ביותר בארץ או לחילופין להרים את הנושא כתובות יעד: בתי ספר,מתנסים,מועדוני נוער,אנשים פרטיים קיבוצים וכ"ו

מעניין ומרתק

התמונה צולמה מהטלסקופ שבנית? בעיני המצאה היא שיא השיאים של המוח... כל הכבוד לך! עכשיו שיווק, האם חשבת על התשלום שאתה מוכן לתת עבור שיווק הטלסקופים? כלומר, האם יש לך תוכנית כלשהיא של רווחים שאתה רוצה להרוויח או משהו התחלתי אחר? האם אתה פשוט מחפש מישהו שיקח את המוצר ויתחיל "למכור"? הרחה בבקשה כדי שיהיה יותר ברור ערב טוב

ymmy

New member
יה יה לוניטיק......../images/Emo29.gif

כן זה מה שרואים מהטלסקופ ויותר..... כל מה שצריך זה למכור ולקבל עמלת מכירה השוק הוא גדול ומאוד מענין התמונה המצורפת מתצפית רחוב מלפני חודש בכיכר רמת אביב להנאת העוברים והשבים

אתם מוכנים לשתף אותנו גם?

אם זו לא חדירה לפרטיות שלכם שתפו ברמה מסוימת. אני סקרנית מה קורה עם המוצר הזה... מצא חן בעיני!

ymmy

New member
ספרי לכולם כאן......

שכתבתי שם שאת ממש פיצוץ (מקסימה) אני בכלל לא מבין מדוע אנשים מקמצנים במחמאות במיוחד כשזה מגיע כמו לך תמשיכי לעשות
אביב
חיים
טוב

ymmy, במקרה, במקרה מומחה שיווק

ומכירות הוא אני, ועם קשרים שלי עם יזמים והאנשים הנכונים בשבילך. כרגע אתה לא פועל נכון. אתה מוזמן לשלוח לי אימייל, אל [email protected] ואחזיר לך מייל עם הטלפון שלי ונקדם את הנושא.

ymmy

New member
לא מומחים גדולים...../images/Emo122.gif

אני צריך בני! וזאת מבלי לפגוע איש מכירות פשוט שמוכר ומוכר המוצר קיים(כאן בארץ) האיכות מצוינת המחיר מצוין העשירון העליון של ביבי וטומי לפיד עמוס בכסף הילדים שלהם(אחד מקסימום שניים) אוהבים צעצועים מתוחכמים ויקרים(שלעולם לא משתמשים בהם) מה שנותר זה למכור בתמונה המצורפת סערות על פני השמש שימו לב לכדור הארץ למטה

ymmy

New member
לא מומחים גדולים...../images/Emo122.gif

אני צריך בני! וזאת מבלי לפגוע איש מכירות פשוט שמוכר ומוכר המוצר קיים(כאן בארץ) האיכות מצוינת המחיר מצוין העשירון העליון של ביבי וטומי לפיד עמוס בכסף הילדים שלהם(אחד מקסימום שניים) אוהבים צעצועים מתוחכמים ויקרים(שלעולם לא משתמשים בהם) מה שנותר זה למכור בתמונה המצורפת סערות על פני השמש שימו לב לכדור הארץ למטה

ymmy

New member
לאביבה..השמים הם הגבול ../images/Emo29.gif

הירח שלנו עם מאדים ברקע הכי קרוב שיכול להיות לפני חודש

למעלה