כיצד התחלתם לאהוב את הפרויקט?

Saffron

New member
כיצד התחלתם לאהוב את הפרויקט? ../images/Emo29.gif

שמעתם את "בואי", התאהבתם, למחרת קניתם את האלבום, והשאר היסטוריה? שמעתם את "ממעמקים", התאהבתם, למחרת קניתם את שני האלבומים, והשאר היסטוריה? מישהו לקח אתכם להופעה, התאהבתם, קניתם, והשאר היסטוריה?

willo1

New member
לי דווקא יש גרסה שונה ../images/Emo9.gif

הגעתי לכאן כי אלירן יקירי פתח את הפורום, נכנסתי להגיד מזל"ט ונשארתי. אח"כ הפכתי למנהלת וכאן נכנס ה- "השאר היסטוריה"

pedouti

New member
אז אצלי ההיסטוריה אחרת../images/Emo9.gif

אני גרה בחול והגעתי לחופשה שנתית לפני כשנתיים ואחיני בן3.5 לא היה מפסיק לשיר-בואי תני לי יד ונלך -וכל פעם ששאלתי אמרולי-זה הפרוייקט של עין ריכל כאילו שזה אמור להסביר הכל...חזרתי בנתיים לחול ,ואז בפסח התחתנה אחותי ובאוגוסט ישבתי לראות את הסרט שלה ונחשו מה אני שומעת את השיר המדהים ביותר-ממעמקים. כבר בשמיעה הראשונה הזאת העניים היו לחות.בפחות מיממה היו הדסקים ביד-כי יש דסקים שפשוט קונים ואלו...ואשקר אם אומר שזו הסטוריה לא שמעתי שום דיסק אחר מאוגוסט ויש ימים שהשיר ממעמקים לא מפסיק לרגע-הוא עלהכפתור ההוא...אני פשוט מכורה

invisable

New member
הנה-

שמעתי את ממעמקים, התאהבתי, קניתי את הראשון והשאר היסטוריה

Saffron

New member
הסיפור שלי ../images/Emo29.gif

בלילה אחד בשנת 2003, שמעתי את המצעד העברי השבועי של גלגל"צ. במקום הראשון היה שיר שלא יצא לי לשמוע קודם, שיר בשם "בואי". התאהבתי בו בשמיעה הראשונה, ואני זוכרת שכבר באותו הלילה זימזמתי את הפזמון. אהבתי גם את שאר הסינגלים שיצאו, את חלקם יותר ["הנך יפה"
], את חלקם פחות ["אם תלך"]. כמה חודשים אחרי ששמעתי את "בואי" בפעם הראשונה, כשברזומה שלי כבר היו בערך 52,341 שמיעות של "בואי"
, הלכתי עם דודה שלי לחנות דיסקים, ובדחף רגעי ביקשתי ממנה לקנות את האלבום הראשון. כאן היה יכול להיכנס "והשאר היסטוריה" שיסיים את הסיפור, אבל לא, אני חייבת לסבך את הכל - אמנם קניתי את האלבום, אבל לא האזנתי לו אפילו פעם אחת, עד השנה. הוא שכב בשלווה בביתי, בלי שאף אחד יגע בו. אולי כי באותה תקופה לא שמעתי דיסקים, ואולי כי חברה טובה שלי שלא אהבה את הפרויקט קצת הסיתה אותי נגדו. ~ בואו נקפוץ בזמן ~ השנה היא שנת 2005, או שאולי בעצם סוף שנת 2004. צהריים. הטלוויזיה דלוקה על ערוץ 24, "המבוקשים". אני שומעת שירה באמהרית, ומבינה שזה שיר חדש של הפרויקט, אותם הספקתי לשכוח קצת. הפעם זו לא הייתה אהבה משמיעה ראשונה, כמו עם רוב השירים, גם אם לימים אוהב את השיר הזה ["ממעמקים", אם עוד לא הבנתם], יותר מאת "בואי". מצאתי את עצמי מעבירה לערוץ 24 בכל יום, בסביבות ארבע, בתקווה לשמוע את "ממעמקים". זה עבד, והתאהבתי. בניגוד ל"בואי", היה משהו אישי יותר בשיר הזה, כי בשבועות הראשונים הוא עוד לא הושמע ברדיו. שילוב של חיפוש אחר אלבום שאוכל לשמוע בנסיעות באוטובוס, וחברה [
] שהמליצה על האלבום, הובילו אותי להאזין לו, סוף סוף, אחרי שנתיים בהן הוא היה ברשותי. מכאן, עוד אירוע אחד שלאלבום היה חלק משמעותי בו, וזהו, אני מאוהבת. ...והשאר היסטוריה.

invisable

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני ושירן תוקעות משפט וחצי, ואת שמה לנו פה ספר
אחלה

שאלה טוב, ועכשיו אני עונה

אוקיי, אז את האמת, את כל שיגעון הפרוייקט אצלי, זה התחיל קצת מאוחר. אבא שלי שמע את השיר "בואי" ,שהוא רק יצא לרדיו, ואמר לנו תשמעו את השיר. אז התלהבתי נורא, ואז כל השיגעון של הפרוייקט התחיל בארץ. אבל אצלי, זה התחיל ששמעתי את השיר "מדברים בשקט" ,המנגינה והמילים של השיר, העבירו בי צמרמורת ,ומאז אני עם לא זזה מהשירים של הפרוייקט. כל מי שמכירה אותי, יודע שאני+שירי עידן רייכל=אהבה לנצח.וכמובן שקניתי א הדיסק. בקשר לדיסק "ממעמקים" ,בפעם הראשונה ששמעתי את שיר הנושא, זה היה בהשמעת בכורה בגלגל''צ. ואני נפלתי מהספה מרוב שהתלהבתי מהשיר.וביום הראשון שהדיסק יצא, קניתי את הדיסק.

willo1

New member
נכון יש את הקטע הזה

שיש שיגעון חדש כזה בארץ ואז כ-ו-ל-ם פתאום גם בעניין. כמו למשל - הפרויקט, גלגל"צ השמיעו שירים שלהם בלי סוף ואז פתאום כולם התחילו לאהוב, אבל לא באמת כולם מסתכלים על המילים ועל הלחן בצורה קצת יותר עמוקה ופחות שטחית.. כמו שאלמוג אמרה
מרגיז

ממעמקים !

זימזם לי במוח כל היום וזה היה אהבה משניה ראשונה! אני במיוחד מת על כל הצלילים המיוחדים שבפרויקט כמו בעולם חזק! ומי בימנו קונה דיסקים? למה יש אינטרנט?

Saffron

New member
הממ ../images/Emo29.gif

מי שמעדיף לא לעבור על החוק, קונה דיסקים. במיוחד כשמדובר באמן שאוהבים. [:

14מתן

New member
אני לא כותב בפורום אבל ראיתי קישור

בראשי של הפורומים בכלללללללל מקרההההההה, התשובה שלי היא 3 ממש לא התלהבתי המפרויקט של עידן רייכל והוא די עצבן אותי למען האמת אבל הלכתי להופעה שלהם לפני כמה חודשים (כשמילים יפות מאלה יצא אני חושב...) בכל מקרה מאז אני שומע את 2 הדיסקים כל הזמן

Saffron

New member
אתה מוזמן להישאר ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

יש לי תחושה, אבל אני לא בטוחה, שפגשתי אותך באיזה מפגש פורום מזמן. הכינוי שלך מוכר לי. [:

ובכן...

הנני בוגר התיכון שבו למד עידן. היה אצלנו פעם דיברנו איתו שאלנו. ובכן, אני פה כדי לספר לכם שיש לי הרכב כלייזמר מודרני. ואנחנו מופיעים: להקת "רמזיילך" בהופעה! הופעה של הרכב הכלייזמר המודרני והצעיר במועדון הקמלוט בתל אביב, ביום ראשון ,ה20 בנובמבר בשעה תשע וחצי : http://mp3music.gpg.nrg.co.il/music/RamZaylech http://www.dbly.net/kamelot/20-11-05.html נגנים: גל קליין - קלרינט עמית פלד - גיטרה אור-ים נהורי - אקורדיון דני שניידרמן - בס אור רייזיס – תופים מחיר כניסה – 40 ש"ח

actress

New member
אני שמעתי אותו עוד מימי הפרוייקט

ואממ..... אפשר לומר שהוקסמתי מהשיר מעמקים מאוד מאוד מאוד וכל פעם שאני רואה את עידן בסופר, או ברחוב נורא בא לי להגיד לו "עידן walla שיחקת אותה" אבל מזה לא נעים לי. השירה שלו נוגעת באמת ב"מעמקים" מה גם שהוא טיפס כזה שאנטי ומקסים.

actress

New member

ואממ..... אפשר לומר שהוקסמתי מהשיר מעמקים מאוד מאוד מאוד וכל פעם שאני רואה את עידן בסופר, או ברחוב נורא בא לי להגיד לו "עידן walla שיחקת אותה" אבל מזה לא נעים לי. השירה שלו נוגעת באמת ב"מעמקים" מה גם שהוא טיפס כזה שאנטי ומקסים.

actress

New member

ואממ..... אפשר לומר שהוקסמתי מהשיר מעמקים מאוד מאוד מאוד וכל פעם שאני רואה את עידן בסופר, או ברחוב נורא בא לי להגיד לו "עידן וואלה שיחקת אותה" אבל מזה לא נעים לי. השירה שלו נוגעת באמת ב"מעמקים" מה גם שהוא טיפס כזה שאנטי ומקסים.

למעלה