כיצד לגלות את האושר והטוב והעונג בח

ahronl

New member
כיצד לגלות את האושר והטוב והעונג בח

כיצד לגלות את האושר והטוב והעונג בחיים? מה הטעם בחיי? למה הבורא ברא אותי? אם כדי להיטיב למה כל היסורים? ידוע כמה חשוב לימוד הקבלה שרק בזה תלוי הגאולה כמו שכתוב בתקוני הזוהר וזה הפיתרון לכל המלחמות לכל הצרות והיסורים. וזה מביא את האושר לחיים נפתח קורס מבוא לחכמת הקבלה ביום ד', 09-06-04 בשעה19:00 בני ברק רחוב רבי טרפון 3 קומה למעלה (ליד רחוב רבי עקיבא) לפרטים נא להתקשר לטלפון 054-5964294 050-8899802 הקורס על פי דרכו של בעל הסולם יש הסכמה של הרב קוק על הדרך הזאת ועוד עשרות רבנים מגדולי ישראל והרב קוק קרא לעם מספר פעמים בקשר ללימוד הקבלה וגם כתב באיגרותיו רבות על כך. כמו כן אפשר ליצור קשר בטלפון כדי לקבל עוד מידע על שיעורים אחרים וכן יש פה בכל יום ראשון משעה 18:00 הקדמה לספר הזוהר, וגם הקדמה לתלמוד 10 הספירות ביום שלישי הנכם מוזמנים. וכן אתם מוזמנים להיכנס לאתרנו http://www.hasulam.co.il הכל בחינם

elirand2

New member
תגובה

אני שמח על היוזמה אני מאושר לראות בני אדם שמתקדמים אל עבר האהבה אבל כואב לי על האמונה החסרה על האמונה הכל כך חזקה אבל עיוורת בחלקה שרואה את הקבלה כמביאה לגאולה ? האם עונג נמדד לפי מילותיהם של רבנים ? .. מכבד את דרכך, ואת דרכם של רבים אך מתקשה מפעם לפעם להאמין

גריני

New member
הקבלה היא דרך

כמו דרכים אחרות. קבלה זה לא רק רבנים. זו פילוסופיה, חוכמה שנאספה במשך מאות שנים. מי שלומד קבלה ויודע לקחת משם את מה שמתאים לו - יכול, לדעתי, "להרוויח" הרבה מאוד! ומילה אחרונה: נדמה לי שמי שמלמד במסגרת הקבלה צורך לציית לרבנים - חוטא למהותה הבסיסית של חוכמה זו!

למעלה