כיצד להוציא את המחשבות מהראש?

• פותח הנושא N232
  • פורסם בתאריך

N232

New member
כיצד להוציא את המחשבות מהראש?

שלום.. יש לי בעיה מסויימת שאני מנסה להתמודד איתה ולא כ"כ מצליחה להוציא אותה מהמחשבות. אני בת 23 וחבר שלי בן 28. אנחנו ביחד 8 חודשים. לפני כמה חודשים כשהוא הראה לי קלטות של טיול שהוא עשה בעבר הוא סיפר לי שיש לו גם 2 קלטות שבהן הוא מצולם שוכב עם בחורות. זאת אומרת בכל קלטת וידאו הוא שכב עם מישהי אחרת. בזמנו זה הציק לי איכשהוא אבל אלו קלטות ישנות שעמדו בארון עוד ממזמן והנחתי לזה. לא מזמן אמרתי לו שזה מתחיל להציק לי וביקשתי שיזרוק אותן. אז הוא הסכים ואמר שהוא לא יזרוק אותן אלא פשוט יקליט עליהן משהו אחר. הסכמתי. יום לפני יום האהבה הוא אמר לי שהוא ימחוק אותן עכשיו ושמחתי. ואז הוא אמר לי שהוא חייב רק לבדוק שאלו באמת הקלטות של הסקס לפני שהוא מוחק אותן וזה כבר הציק לי כי על הקלטות של הטיול היה כתוב במפורש שהן של הטיול והקלטות כביכול של הסקס היו למעשה בלי שום כיתוב וזה מה שהוא גם אמר לי בעבר כשהוא סיפר לי עליהן. אז עכשיו נורא הפריע לי שהוא רוצה לבדוק שזה באמת הקלטות של הסקס אבל הסכמתי כי לא רציתי שזה יתפתח לויכוח. ואז הוא הוציא את הקלטות. חשבתי שהוא ילחץ PLAY רק פעם אחת אבל הוא הריץ את הקלטת להתחלה ואמר שהוא רוצה לבדוק שניה בהתחלה, שניה באמצע ושניה בסוף שכל הקלטת רק של סקס ושהוא לא יקליט בטעות על משהו אחר שהוא הקליט שם. אני מכירה אותו וגם הוא יודע טוב מאוד שהוא לא הקליט עוד איזה משהו אחר בקלטת של סקס אבל הוא בכל זאת רצה להיות בטוח. יש לציין שהוא באמת לחץ על ה-PLAY רק לשניה בכל פעם וישר עצר אבל בכל זאת.. היה קטע שכבר התחיל להפריע לי שהוא בכלל רואה את עצמו עם מישהי אחרת והתחלתי לבכות ולהגיד לו שזה פוגע בי. הוא אמר שהוא חייב לבדוק ושהוא עושה את זה רק בשבילי אז שלפחות אני לא אציק לו בזה ואתן לו לעשות את זה בשקט. כל לחיצה על ה-PLAY רק השפילה אותי יותר. היה מצב שאמרתי לו שישב לידי כי אני רוצה לראות שהוא עוצר מיד ואז הוא התעצבן ואמר שאני חודרת לפרטיות אז הסברתי לו שגם לי ממש לא עושה טוב לראות אותו עם מישהי אחרת (למרות שבתקופה ההיא לא הכרתי אותו בכלל כי זה מלפני שנים) אבל בכל זאת כאב לי על כל פעם שהוא שישבתי בחדר וראיתי אותו בודק את הקלטת אפילו אם זה היה לשניה. בסופו של הערב הוא מחק את כל הקלטות מפני ש(כמה לא מפתיע) לא היה בקלטות שום דבר מעבר לסקס. בדיוק כמו שחשבתי. אבל הוא נדבק לעניין שהוא רצה להיות בטוח שהוא לא מקליט שום דבר אחר. עכשיו אני כבר לא יכולה להחזיר את הזמן לאחור... אבל מה שהיה באותו ערב ממש מציק לי. כואב לי שהוא ראה אותי בוכה ובכל זאת הוא העדיף להמשיך ולבדוק את הקלטות האלו. אז כן.. הוא מוחק אותן בשבילי.. אבל למה לגרום לי כאב תוך כדי? למחרת הוא אמר לי שאני טועה ושאני אנסה להבין שהוא בסה"כ בדק כדי להיות בטוח ושהוא אוהב אותי. ואז גרמתי לו להבין שיותר כואב לי שהוא ראה מה זה עושה לי ובכל זאת הוא המשיך. אז הוא התנצל ואמר שהוא אוהב אותי. אבל בראש עדיין יושב ומציק לי אפילו על השניה הזו שהוא ראה את עצמו עם מישהי אחרת... לשכוח מזה אני מכירה את עצמי ויודעת שלעולם לא אשכח.. אבל אני רק רוצה להירגע ולא לחשוב על זה כ"כ. פתאום לא כ"כ בא לי שהוא יגע בי כי ישר אני חושבת שוב על מה שהיה באותו ערב.. שתבינו.. מה שהוא עשה בעבר אני לא יכולה לשנות וגם לא יכולה להגיד כלום כי בזמנו הוא לא היה חייב לי שום דבר. מה שכואב זה שהוא רצה לבדוק את הקלטת לפחות ב-3 נקודות על מנת להיות בטוח שזה רק סקס. במצב אחר אולי הייתי מבינה. אבל כואב לי שלא כאב לו לראות שזה משפיע עלי והוא בכל זאת המשיך. מה אתם חושבים? עדיין ממש כואב לי שככה אני מרגישה כשלמעשה הייתי אמורה להיות מאוד שמחה לאחר שהוא מחק את הקלטות. כואב לי רק בגלל שזה לא היה אמור להיות ככה... הוא עדיין אומר שהוא מצטער.. אתם מוכנים לייעץ לי? אני לא רוצה לדחות אותו אבל קשה לי מאוד להתקרב אליו כשהמחשבות האלו בראש.

magenta73

New member
קופי פייסט...

הוא כנראה מאוד אוהב לצלם, וזה כיף לצלם, אני מצלמת יותר סטילס מוידאו, אבל אני יכולה להבין את הכיף שבזה. ואת הכיף שבלהסתכל על זה, אחרי כמה זמן, ולחוות נוסטלגיה. יותר מהכל. זה כיף. זה שהוא בכלל סיפר לך שיש לו קלטות של סקס עם אחרות, זה בכלל משהו, אני לא הייתי מספרת בכלל. זה שהוא הסכים לזרוק אותן, זה עוד משהו, אני לא הייתי זורקת. (וכן, יש לי קלטת "סקס" אחת, וזה במרכאות כי היינו כ"כ שיכורים שכל מה שרואים שם זה את הבוהן שלו, וזאת המזכרת היחידה שיש לי ממנו, ואני לא מעוניינת לזרוק אותה. זה לא אומר שאני אסתכל עליה כל יום כל היום, זה לא אומר שאני מתגעגעת לאותו בחור ורוצה לחזור אליו, זה רק אומר שעושה לי טוב לדעת שיש לי סוג של מזכרת, גם אם היא קצת קינקית, מה לעשות, זה מה יש...) אני חושבת שכל מי שנמצא עם משהו, כשהוא בגיל או מעל גיל מסויים, כבר מודע לעובדה שהאדם הזה מן הסתם היה גם עם אחרים בעברו. וזה לא פשע. וזה לא גורע מהעובדה שהאדם הזה עכשיו, סך הכל איתו. ועוד משהו, אנשים גם צריכים להיות מודעים שמעבר ללהיות הבן-זוג של, הבן-זוג שלך הוא גם אדם בפני עצמו. אישית, אם משהו היה מבקש ממני למחוק את הקלטת - הייתי מאוד מתעצבנת. מאוד. זה שלי. מעבר לזה שזה הרכוש הפרטי שלי. זה גם פיסת היסטוריה שלי. זה נוסטלגיה שלי. זה חלק ממני. והוא הסתכל, עשה פליי שלוש פעמים, מזה את נכנסת לסרטים? ואולי באמת הוא צלמן רציני ובאמת לא זוכר מה יש לו בקלטות ולא רוצה לפספס משהו?... אני, דרך אגב, מחוסר תשומת לב, הקלטתי פעם על קלטת שבה צילמתי את סבתא שלי, ז"ל. כי חשבתי שזו קלטת אחרת. ועכשיו אני בידיעה שמחקתי את השיחה האחרונה שהיתה לי איתה, מוקלטת, והיא לעולם לא תחזור. better safe than sorry בגדול, הייתי אומרת שהבחור מאוד מאוד מאוד סובלני איתך. מאוד. ועכשיו, בקטנה, הייתי מציעה לך הצעה ידידותית, לא רק לגביו, אלא לגבי כל קשר עתידי שיהיה לך, ולא רק "רומנטי" אלא גם חברי בעליל. תזכרי שיש שם עוד בן אדם, שלם, שנמצא מולך. ולבן אדם הזה יש רגשות, מחשבות, רצונות, עבר, עתיד, תקוות, כשלונות, הצלחות, כשרונות, תחביבים, וכו'. אדם שלם. גדול ושלם. וסבבה, לך יש את הרגשות שלך, והכל טוב ויפה, אבל גם לאחר מותר (ורצוי) שיהיו לו את הרגשות שלו. והדרך ליצור מערכת יחסים תיקנית, בוגרת ואוהבת, היא לקבל את האדם הזה שמולך, על הטוב ועל הרע, ועל מה שאתה אוהב וגם מה שאתה לא כ"כ אוהב, ולדעת גם לותר במקומות מסוייים ולהבין שלא הכל ילך בחיים כמו שאתה היית רוצה שזה ילך. מה שנקרא - להתבגר.

זמשוש

New member
אני מבינה את ההרגשה שלך

מישהו שהייתי איתו פעם, לומד וידאו ארט ומצלם כל מיני דברים קרה שהייתי אצלו וישבתי לידו כשהוא בדק ומיין חומר שצילם במהלך אותו שבוע ואז הוא הגיע לקטע בו הוא הצטלם עם חברתו לשעבר ברגע שקלט מה זה הוא העביר הלאה אבל נעצר קצת לפני הסוף (עם לשים לב או בלי לשים לב זה ממש לא משנה...) לראות תמונות שלה ושלהם ביחד היה לא נעים, לראות שנייה מקטע וידאו שלהם ביחד היה ללא ספק עוד יותר לא נעים אבל את צריכה לזכור שזה משהו שהיה לו בעבר ועכשיו הוא איתך ועושה את מה שאת ביקשת. אני רק לא מבינה למה היית שם כשהוא בדק ומחק את הקלטות. מעבר לזה, אני מסכימה עם מג'נטה (שמתגלה כשובבה לא קטנה
)

magenta73

New member
../images/Emo152.gif...זה הפצוע האנגלי, לא אני...

הוא גרר אותי לזה... באמת.... נצ'בעת. אני חסודה.

למעלה