כיצד להוריד ACTION לפוטושופ

ran refael

New member
כיצד להוריד ACTION לפוטושופ

שלב 1- שמירה רצוי לשמור את האקשן בתקיה חדשה כך שבכל פעם שנמאס לכם מהאקשן, תוכלו להסיר אותו בקלות מהפוטושופ ולהחזיר אותו שוב כאשר תצטרכו לעשות בו שימוש חוזר.

song4u

New member
אני לא מאמין!!!!

אני בדיוק בא לבדוק איך להתקין אקשן, מנחפש בטאג' מחפש מחפש, והופ הנה זה פה... טלפתיה? בתיה?

ran refael

New member
שלב 2- טעינה לפוטושופ

כעת כיצד מעלים את האקשן לתוך תפריט האקשן בפוטושופ? השיטה הקלה ביותר היא באמצעות גרירה עם העכבר ישר לחלון האקשנים

ran refael

New member
שלב 3- שימוש באקשן

כדי להשתמש באקשן, יש ללחוץ על החץ השחור הנמצא בסמוך לאקשן אותו הורדתם כאשר תלחצו עליו, תפתח תת שורה לבנה תחתיו- ראה דוגמא מסמנים את השורה הלבנה ולוחצים על כפתור ה PLAY שנמצא בתחתית תפריט האקשן כעת תנו לאקשן לפעול לבד. יש רשימת אקשנים להורדה בקישורי הפורום (שורה כחולה למעלה) ועוד כמה אקשנים שחיברו חברי הפורום במיוחד בשבילכם- בטאגליינס (שורה כחולה למעלה) במידה ותרצו לשתף אקשנים מיוחדים שעשיתם בעצמכם תוכלו לפנות אלי למסנג'ר [email protected] ואסביר לכם כיצד לעשות זאת

ran refael

New member
כדי להסיר את האקשן

גררו את האקשן לציור פח האשפה הנמצא תחת חלון האקשנים בצד ימין. מדוע כדאי להסיר את האקשן לאחר שימוש? פשוט, מהירות העלאת הפוטושופ תלויה בכמות האקשנים אותה הטענתם לתוכנה ככל שיהיו פחות אקשנים בתוכנה כך הפוטושופ יעלה מהר יותר בפעם הבאה שתרצו להשתמש בו, לכן רצוי להטעין רק את האקשנים איתם אתם מעוניינים לעבוד באותו יום, לאחר מכן רצוי לזרוק אותם לפח האשפה של הפוטושופ.

AlonHaramati

New member
יש אקשנים שמקבלים פרמטרים ?

כלומר האם אני יכול לבחור לדוגמא באקשן של מסגרת את גודלה, והאקשן יבצע את המסגרת לאותה תמונה באותו סיגנון אבל בגודל הנבחר ?

ran refael

New member
לא אפשרי

בשביל זה צריך לעשות מס' אקשנים שכל אחד מהם יתאים לגודל תמונה אחר

limooor

New member
אבל...אבל...

מאיפה אני מורידה אקשנים? יש אתר? משהו?

DeathWing

New member
יש הרבה אתרים

אפשר לחפש בגוגל. בקרוב, אני מאמין, תהיה גם בפורום קולקצייה ACTIONS נחמדה ביותר