כיצד להיות הצופה:

סיריוס1

New member
כיצד להיות הצופה:../images/Emo57.gif

כאשר קמים בבוקר עולות מחשבות בראשנו, חלקם חיוביות וחלקן שלליות, לעיתים הן מלוות בתחושה כללית גופנית. כאשר אנחנו מתעלמים מלהגיב לאותן מחשבות, בדומה להתעלמות בשעת מדיטציה ממחשבות שונות, נוצרת תחושה של "צופה", אנחנו כאילו צופים על המחשבות של עצמנו. מצב זה יוצר חסינות כנגד אותן תחושות בלתי נעימות שיכולות להיות מלוות בהעלאת הטונוס הכללי ולחץ הדם המלווה בתחושה כללית שלילית. מצב הצופה הוא הפתרון הטוב ביותר לתוצאות של מדיטציות שיוצרות "פתיחות למימדים נוספים" המזרימים תחושות ומחשבות שחלקן שליליות. מצב "הצופה" מוזכר בספר היצירה בהקשר שלא מובן בקלות. זהו מצב של התעלות מעל לדואליות של המציאות, מצב של שלמות ואחדות ושלווה נעימה. זהו מצב שנקרא ישר עם האל = ישראל.
 
ישר עם אל

מתאים לי בהקשר של ספר היצירה מקבל לעת עתה את דעתך מפני שלא חקרתי עדיין ואין לי דעה מוצקה בזה. וכשקמים/מתעוררים ונמצאים עדיין במצב של בין הממדים, זה מצב של תקשור וגלי אלפא/פתח לממדים ולמעבר אינפורמציה ביניהם, אינפורמציה שבתורה תהפוך למעשה באם נאשר אותה וניתן לה תוקף. זה גם רגע של תיקון אפשרי, שבו אם אדם מודע ורוצה, יכול גם לחזור ולעשות מיקצה שיפורים על ידי שינוי העלילה במודע/יצירת מציאות אחרת יפה כתבת תודה
 

סיריוס1

New member
תודה../images/Emo13.gif. דרך אגב:

ספר היצירה הוא ספרון קצר מאוד שאם תקרא את המקור ללא פירושים הוא כמו לקרא מאמר קצרצר. כל החכמה הוא לקבל הבנות ממנו. מלשון "מקבל" או "מקובל". בהצלחה.
 
למעלה