היה קל לשנות netplwiz ומורידים את הוי של הצורך בסיסמא...זה נעלם הסירו את האופציה.
מכירים דרך אחרת? אשמח לדעת, כי תמיד יש עוד דרך...
חלונות 10 PRO
מכירים דרך אחרת? אשמח לדעת, כי תמיד יש עוד דרך...
חלונות 10 PRO
תודה רבה, דרך העורך רישום החזרתי את הקוביה שהעלימו עתה אפשר לבטל את בקשת הסיסמא או קוד פין בעליית המחשב. מוצ'אס גרסייאס אמיגו!נסה אם לא ניסת ->
[Fix] “Users Must Enter a User Name and Password to Use This Computer” Checkbox Missing in Windows 10
SUMMARY: If you use automatic login functionality in Windows 10 using “control userpasswords2” or “netplwiz” commands and you found thatwww.askvg.com
קצת מיהרתי ..אומנם עשיתי את התהליך אבל בסוף שהפעלתי מחדש זה לא תפס...עדיין צריך סיסמא..או יותר נכון פין קוד..מעצבן בעיקר שאין עוד מישהו על המחשב ואם אצטרך מישהו ממילא יצטרך לדעת את הקוד...דפוקים מיקרוסופט האלה כופים סיסמאות וכניסות גם למי שלא רוצה...עוד לא ברור לי מה עושים בכל זאת ...לפניי יומיים החלפתי לדיסק חדש נקי התקנתי ווינדוס הכל יופי ורק הקטע של הכניסה למחשב נדפקה...כל מה שעשיתי...לבטל את הפין לא עזר..אז רצה סיסמא או טען שלא יכול להתחבר..נסה מאוחר יותר..קיצור חזרתי למצב ראשוני ...יש בכל זאת משהו לעשות?
יש יתרונות לחשבון מיקרוסופט. בכל מקרה היה אפשר עד עתה לבטל סיסמא או פין בהפעלה...מה קרה עכשיו לא ברור לילא מבין למה אתה משתמש בחשבון מיקרוסופטי ולא בחשבון לוקאלי ?
קביעת תצורה של Windows Hello - תמיכה של Microsoft
למד כיצד להיכנס למחשב האישי שלך בעזרת Windows Hello באמצעות PIN, זיהוי פנים או טביעת אצבע.support.microsoft.com
קח מצלמה עם Windows Hello ותוכל להכנס ללא הקלדת דבריש יתרונות לחשבון מיקרוסופט. בכל מקרה היה אפשר עד עתה לבטל סיסמא או פין בהפעלה...מה קרה עכשיו לא ברור לי
אוקיי תודה אני אנסה יש לי את הPRO חייבת להיות האפשרות אני די בטוח..תודהאאל"ט חייבים לבטל את השימוש בפין קוד בGROUP POLICY כדי שזה יעבוד.
נסה דרך הרג'סטרי:
How to Enable Windows Auto Login without a Password | Windows OS Hub
A user must enter a password for a local or Microsoft (online) account each time they log on to Windows. This allows you to restrict access to your computer. In…woshub.com
בסוף הסתדר חצי מעצמו...בשיחת פון עם חבר שהצליח עשיתי שוב את התהליך הישן הפשוט וזה עבד...נפלאות המחשבאוקיי תודה אני אנסה יש לי את הPRO חייבת להיות האפשרות אני די בטוח..תודה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.