כיצד להפוך את האישה שלך למאושרת?

כיצד להפוך את האישה שלך למאושרת?

כל מה שצריך כדי לעשות את האישה
שלך מאושרת, זה להיות: 1. חבר 2. ידיד 3.. מאהב 4. אח 5. אב 6. מחנך 7. טבח 8. מכניקאי 9. שרברב 10. מעצב פנים 11. חשמלאי 12. סקסולוג 13. פסיכולוג 14. מיילד 15. תרפיסט 16. אמיץ 17. סימפטי 18. אתלטי 19. נעים 20. רגיש 21. אדיב 22. חכם 23. בעל דמיון 24. יצירתי 25. מתוק 26. חזק 27. מבין 28. סובלני 29. זהיר 30. פיקח 31. שאפתן 32. החלטי 33. מלא-תשוקה 34. אמין 35. נענה כמו כן יש לשים דגש במיוחד על הדברים הבאים: לא להיות קנאי, אך גם לא להיות אדיש. להסתדר טוב עם בני משפחתה, אך לא להקדיש להם יותר זמן מאשר לה לתת לה את המרחב שלה, אך לדאוג היכן היא נמצאת. חשוב מאוד: * לא לשכוח תאריכים: יום-הולדת, היציאה הראשונה, האירוסין, החתונה, קבלת התואר הנשיקה הראשונה, ווסת, ימי הולדת של האחיות, יום הולדת של החברה הכי טובה. לעשות את הגבר מאושר זה קל... - צריך: 1. סקס 2. אוכל נכון שאנחנו מציאה?

lironbi

New member
גם אתכם זה לא קל

קודם כל תוותר על "המחנך"... בחורות שונאות שמנסים לחנך אותן... לא טוב לך... תלך. ואנחנו: 1) לאהוב כדורגל ולהבין מי הקבוצות 2) לקבל את זה שאתה אוהב את הקבוצה שלך יותר משאתה אוהב אותי 3) קצת קשה לנו גם לקבל שאתה אוהב את אמא שלך יותר...אבל שיהיה 4) להיות עדינות ושקטות ליד חברים שלך/משפחה 5) לבלוע (אתם מבינים למה אני מתכוונת) 6) לשמוע את הזיוני שכל שלכם על כל השיפצורים שהרכב שלכם עבר 7) וכמובן שתעיר את תשומת לבנו בכל פעם כדי לשמוע איך הסאב מרעיד את האוטו 8) לקבל את זה שמותר לך להסתכל כל עוד אתה לא נוגע ולנו אסור 9) להיות רטובות בכל רגע נתון...חס וחלילה ותשקיע במשחק מקדים 10) להשלים עם הגירבוצים שלך, הריחות שלך מכל הגוף, הרעשים שהגוף שלך מוציא, היריקות ברחוב, והגירודים בכל חור שלא ראה אור בגוף. 11) לא לקנא כשאתה אומר שזאת ידידה שלך וזה כל כך ברור שהייתם מעבר לזה ועמוק מזה (...) 12) להבין שלשחק בפלייסטיישן זה סוג של בילוי 13) ללמוד לשחק בפלייסטיישן 14) להיות לולייניות במיטה (עמידת ידיים,ראש וכולי') 15) אחרי שאתם גמרתם (ואנחנו לא) אתם עייפים ורוצים לישון(ראה סעיף 9) נראה לי שתיארתי רק את המצ'ואים שבחבורה ומקווה שיש סוג אחר של גברים בטוח שיש עוד מלא דברים שבנות אחרות יוסיפו....

magenta73

New member
אפחד לא אוהב שמחנכים אותו...

מה יש לי להוסיף... אין לי... לא כרגע... לא משהו ספציפי...

lironbi

New member
ועוד משהו חשוב

ומי כמוך יודע... שאתה אוהב את הרכב שלך יותר משאתה אוהב את החברה שלך... "מי יפה שלי מי?"

אין לי כרגע חברה ,

ויש בי הרבה אהבה לתת ... אז מעט ממנה כרגע דולפת למכונית , ורוב רובה נשארת בבטן...

magenta73

New member
אם אתה רוצה לרצות

אז כן... זה סוג של זוגיות... או חלק בלתי נפרד ממנה... אבל לא רק.

reutatuta1

New member
שכחת אצל נשים שלעשות אותה מאושרת

צריך להיות חברמן ובעל חוש הומור. או שזו רק אני חח ואצל גברים שכחת להיות מכונית או לא להפריע שיש כדורגל.

ebony

New member
אורגזמה חברים

פשוט אורגזמה אחת והיא מאושרת....

ebony

New member
תראה נכון ../images/Emo3.gif לא כולן מצליחות

ולכן כדי לעבוד על זה
כי אם היא תגמור היא תהיה מאושרת
אז השגנו את המטרה בכל מיקרה
אבונית

למעלה