כיצד להקטין את עלויות החתונה

Mariasha

New member
כיצד להקטין את עלויות החתונה../images/Emo99.gif

לאור כל התגובות שפורסמו לאחרונה, אני רוצה לפתוח שירשור שיעזור לאנשים לחסוך בהוצאות על חתונה. הנה כמה מהמלצות שלי: אנחנו עשינו חתונה (שהקמנו אותה בחודש אחד - מהיום למחר
), בעלות כוללת של 45,000 ש"ח. (כולל שמלה, נעליים, רב, פתיחת תיק, טיפים, הזמנות, בגדים לחתן, קונפטי, אולם, תאורה וכו') כמה מהטיפים שלי:
ללכת על סלון פחות יקר, שנותן גם איפור וגם תסרוקת. השמלה שלי כולל הכל עלתה 3,000.
להכין את הזר לבד: קניתי ורדים בחנות סיטונאות יום לפני, (45 ש"ח). ובחנות תפירה קניתי סרטים המתאימים לצבע השמלה (10 ש"ח).
עיצבתי את ההזמנות לבד (150 הזמנות ~ 300 ש"ח).
התחתנו דרך צהר, הרב לא רצה לקחת גרוש (הכנסנו לו את הכסף בכח, חודש לאחר החתונה הוא שלח לנו קבלה המעידה שהוא תרם את הכסף לאיזו אגודה).
אפשר להתחתן לא בשיא העונה, המנות הרבה יותר זולות והאולמות יותר גמישים. התחתנו בספירת העומר, כאשר יום חמישי היה ראש חודש - והיה מותר להתחתן לאשכנזים.
אפשר לקחת את העיצוב שהאולם נותן (אף אחד לא ישים לב מה הוא הצבע של המפיות). אצלינו על חלק מהשולחנות היו ואזות עם קאלות ועל חלק אקוואריומים עם דגי זהב. על דבר אחד אסור לחסוך ולהתפשר - המוסיקה. אני עד היום הזה מצטערת שלא לקחתי להקה, אלא די גי' דפוק

הוצאות חתונה

לי זה עלה עוד פחות לבשתי ג'ינס וסנדלים ותרמיל ונכנסתי לעירית לימסול אחרי 10 דקות היתי נשואה לא צריך שמלה לא צריך קטרינג לא ציך מוזיקה לא צריך רב מספיק ראש עיר

ruven77

New member
לקלרה

כל הכבוד! הבעייה אצלנו שאנחנו שפוטים של צורת חשיבה שחתונה חייבת להיות אירוע בומבסטי.העיקר האוכל,המוזיקה,הצלמים...בולשיט.המטרה היא להיות נשואים,לא כל השטויות שמסביב. בארה"ב אפשר להתחתן בווגאס בפני שופט ולהתגרש ברינו,נוואדה.צ'יק צ'אק,בלי טררם,רעש וצלצולים.

למעלה