כיצד לחבר סוויץ' ?

חברתי מודם - ראוטר - סוויץ' עובד פגז.

האם לסוויץ' יש ממשק משתמש ?
האם הוא מקבל IP ?
או שזו פשוט קופסה מטומטמת ?

sys_admin

Active member
חברתי מודם - ראוטר - סוויץ' עובד פגז.

האם לסוויץ' יש ממשק משתמש ?
האם הוא מקבל IP ?
או שזו פשוט קופסה מטומטמת ?
אתה שואל אותנו, אם ל"סווץ' " שיש לך ושאנו גם לא יודעים מה הוא, אם יש לו ממשק משתמש, אם "הוא מקבל IP" ? למשל ל"סווץ' שאני מחובר ממש כרגע דרכו לאינטרנט יש כמה סוגים של ממשקי משתמש והוא גם מקבל IP, גם IPv4 וגם את ה IPv6 , ובנוסף לזה הוא לא רק "מקבל", אלה גם "נותן" IP. ומה זה עוזר לך ? אפילו, אם אני אצרף את הצילום מסך של אחד הממשקי משתמש שלו :
switch.jpg

אחרי שכבר גיליתי לך לא מזמן את הסוד הסייבר הנוראי, שאתה יכול לחפש ממש כל דבר בגוגל, אפילו... את הנתונים הטכניים של ה"סווץ' " שיש לך, חשבתי שדבר ראשון שתתחיל לעשות עכשיו זה להשתמש בידע הסודי זה שנגלה לך ותתחיל לחפש תשובות לשאלות בוערות כאלה.

אתה שואל אותנו, אם ל"סווץ' " שיש לך ושאנו גם לא יודעים מה הוא, אם יש לו ממשק משתמש, אם "הוא מקבל IP" ? למשל ל"סווץ' שאני מחובר ממש כרגע דרכו לאינטרנט יש כמה סוגים של ממשקי משתמש והוא גם מקבל IP, גם IPv4 וגם את ה IPv6 , ובנוסף לזה הוא לא רק "מקבל", אלה גם "נותן" IP. ומה זה עוזר לך ? אפילו, אם אני אצרף את הצילום מסך של אחד הממשקי משתמש שלו :
צפה בקובץ המצורף 8767

אחרי שכבר גיליתי לך לא מזמן את הסוד הסייבר הנוראי, שאתה יכול לחפש ממש כל דבר בגוגל, אפילו... את הנתונים הטכניים של ה"סווץ' " שיש לך, חשבתי שדבר ראשון שתתחיל לעשות עכשיו זה להשתמש בידע הסודי זה שנגלה לך ותתחיל לחפש תשובות לשאלות בוערות כאלה.
זה המתג : LS1005G 10/100/1000 TP-LINK 5-PORT
לא יודע למה כתוב COMING SOON

נערך לאחרונה ב:
אלוהים אדירים .... מה ביקשתי ... ראוטר-סוויץ' או סוויץ'-ראוטר.

במקום לענות בשתי מילים, מסבכים אותי בעוד מאמרים, שמעלים עוד יותר שאלות .. ועוד יותר אי הבנות. ראבק ... שתי מילים וזהו !

למעלה