כתיבת הודעה , כמו שרשמת את זאתכתיבת הודעות ותשובות בכל נושא בפורום תפוז - כיצד עושים זאת? אפשר לקבל תדרוך או הסבר?
כדי שלא תרגיש מקופחבפינה השמאלית העליונה יש לך פעמון שמתריעה ממש כמו בפייסבוק שיש לך הודעות חדשות
ושם אתה תראה אם מישהו הגיב לך ו\או עשה לך לייק לפוסט שרשמת (למה לעזאזל צריך כזה דבר ?!?)
יותר חשוב לי שיתנו לי לייקים בערוץ שלי ביוטיוב מאשר כאן ..כדי שלא תרגיש מקופח
כי מנסים יותר מדי להיות כמו פייסבוק.בפינה השמאלית העליונה יש לך פעמון שמתריעה ממש כמו בפייסבוק שיש לך הודעות חדשות
ושם אתה תראה אם מישהו הגיב לך ו\או עשה לך לייק לפוסט שרשמת (למה לעזאזל צריך כזה דבר ?!?)
בא-רורכי מנסים יותר מדי להיות כמו פייסבוק.
איזה סימון יש להודעה חדשהשרוצים לכתוב (לא כתגובה - אלא הודעה חדשה)?כתיבת הודעה , כמו שרשמת את זאת
תשובות\תגובות בכל הודעה כזאת יש בצד אפשרות לעשות לייק , יש "הוספת תגובה" ואז זה פותח לך מלבן שיש בו ציטוט של ההודעה שאליה אתה מגיב
הסרי בהעדפות החשבון את הדגלים "וקבל התראות בדואר אלקטרוני"שתי שאלות: איך כותבים שאלה חדשה ולא כתגובה?
מדוע כל תשובה שאני מקבלת אני רואה את זה בדוא"ל? האם אפשר לצפות בפורום עצמו ולא דרך הדוא"ל?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.