כיצד למכור באינטרנט

• פותח הנושא or65
  • פורסם בתאריך

or65

New member
כיצד למכור באינטרנט

יש לי מוצר אחד בלבד למכירה פלח שוק מבוגרים בארץ בלבד אני רוצה לעשות דיוור ישיר- שליחת אימיילים דרך אחת החברות שעוסקות בתחום אין לי חנות באינטרנט אין לי מושג האם העניין יצליח ועד כמה, ולכן נאמר שזהו מבצע חד פעמי אני מעוניינת שאדם שיראה את הפרסום יוכל להזמין באופן מידי ולשלם בכרטיס אשראי השאלה שלי כיצד עושים זאת בדרך הנכונה והזולה ביותר אולי אפשר ליצור שיתוף פעולה עם אתר מכירות קיים? האם ניתן להקים אתר זמני לצורך הקמפיין? תודה

בנוגע לשאלתך

ניתן לעשות דיוור אלקטרוני ע"פ פילוחים שונים. מומלץ לעשות רק אצל חברה אמינה ורצינית כי אחרת יש עם זה בעיות . ישנה אפשרות למכור את המוצר באמצעות רשת שותפים המעלה באנר פרסומי של המוצר באתרים שונים ואת משלמת רק עבור הפנייה או מכירה. על מנת לבצע מכירה וובית את צריכה אתר אינטרנט שמסוגל לבצע סליקה בכרטיס אשראי ולכן במקרה שלך מומלץ לעבוד על לידים (הפניות ) ולא על מכירות אם תרצי איפורמציה נוספת או אפיקי פרסום ושיווק אחרים אשמח לסייע ולייעץ

bebari

New member
סליקה

האם בדקת כדאיות של מכירה דרך אתרים שכבר משמשים כלוחות מודעות? אם זהו סטוק - אז פרסום באתרי סטוקים.. על מנת שתוכלי למכור אוטמטית עם כרטיסי אשראי תצתרכי לעבוד מול מערכות סליקה. ___________________________________________________ http://www.b-bari.com

למעלה