כיצד לנהוג עם בחורה לפני נישואיים

כיצד לנהוג עם בחורה לפני נישואיים

היתי בקשר ידידותי עם בחורה אך לא הגענו לקרבה רומנטית. הרגשתי שהיא מאוד נהנת בקרבתי והרגשנו סימפטיה הדדית. לאחרונה נודה לי ממנה שהיא עומדת להתחתן עם מי שיצאה איתו ולמרות זאת נפגשנו ביוזמתה במסעדה וישבנו לשיחה. שאלותי הם: 1. איזו מסקנות עלי להסיק? האם היא מעוניינת בי רומנטית או שרק לקשר ידידותי? 2. כיצד אוכל לברר זאת בזהירות? אולי היא מחפשת דרך לרדת מהחתונה. תודה מראש אבי

Vdrums

New member
אוקיי,

בקריאה ראשונית מה שנראה זה שנחמד לכם ביחד ובגלל שלא היה משהו רומנטי אז אולי זה רק בגדר ידידות. אם היא מתחתנת אז זה מחזק את מה שרשמתי קודם. אם תרשום מה היה הלך השיחה במסעדה, על מה דיברתם? זה שהיא מתחתנת ועדיין נפגשת איתך לא אומר שהיא מנסה להתחמק מחתונה. זה שמתחתנים לא אומר שאין ידידים יותר.

נראה שאתה צודק

כנארה שבסופו של דבר יש דבר כזה שנקרא ידידות בין גבר לאשה. בשיחה דברנו על נושאים כללים. שום דבר ספיציפי שקשור לתחום הרומנטי. אם כי אני כמעט בטוח שחבר שלה לא יודע על הפגישה שיתה.

ritarita

New member
כמו שנאמר..כדאי שתבדוק בבירור..

את מה שאתה חושב... כי יתכן ואתה טועה.. אולי היא משדרת מסרים כפולים..ואולי לא.. כמה זמן אתם ידידים? האם היא מדברת על הבעל לעתיד איתך? האם היא מספרת לך על הרגשות שלה כלפיו?

niva99

New member
שאלונת קטנטונת

אילו רמזים קיבלת ממנה שגרמו לך לחשוב שהיא מחפשת דרך לרדת מעניין החתונה?

הרגשה פנימית

היא אמרה שהיא מתגעגעת אלי ויזמה איתי את הפגישה אחרי שלא היינו בקשר. לכן אני מתלבט. אני לא בטוח איך לפרש את זה. כמובן שאני גם חושש לשאול כדי לא להרוס את הידידות.

niva99

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo12.gif יש לי רעיון!

אם היא משדרת סימנים בעלי משמעות כפולה (והיא משדרת)... הכי טוב במצבים כאלה לשאול אותה בצורה ישירה ולא משתמעת לשתי פנים. -מהי רוצה. -מה עמדתה לגבי החתונה הקרבה. שיהיה בהצלחה.

מוותק

New member
ממה שכתבת אני לא רואה שום סיבה

לחשוב שהיא מעוניינת במשהו מעבר... היא מתחתנת...! היא פשוט רוצה אותך בתור ידיד שלה.

נישואים זה לא הסוף

א. יכול להיות שהיא רוצה סתם קשר ב. אם אתה שואל מה אתה יכול לעשות בנידון? אז פשוט תתייחס אליה בתור רווקה! ותראה לאן תגיע שזה אומר כל הכלים כשרים מקסימום תקבל לא

אני לא מאחלת לך שבקרוב לחופתך

יהיה שם איזה מישהו שישכנע בחור מסויים להתייחס לארוסתך כאל רווקה.. בעצם, במחשבה שנייה, אני כן מאחלת לך. אומרים שאנשים לומדים רק מטעויות של עצמם...

למעלה