ענת החמודה ערב טוב,ערב טוב
פורום נכבד, הסיפור שלי רץ בפורום הזה כבר זמן מה ומידי פעם עולה מחדש על הדף,בזכותך, ענת, לנו כבר ילדים גדולים ו 12 וחצי נכדים שהגדולה בת ,26 חלק מהם קוראים גם את הרי פורצר אך חלק מהם שואל הרבה שאלות,רק לפני 3 ימים הוזמנתי לאחד מבתי ספר התיכונים בהרצליה לספר את מסע השורשים שלנו לפולין, אנני יודע מי התרגש יותר הם... או אני.בכיתה ישבו כ 60 נערים לפני נסיעתם לאושויץ נכדתי הזהירה אותי מראש שזו הכיתה הכי מופרעת בבית הספר,והם יפריעו לי. זמן הסיפור היה למעלה משעה ועלי לציין שגם זבוב לא שמעתי בזמן הסיפור. בערב מצלצלת אלי המורה להודות לי ושואלת אותי. ואני מצתת: תגיד יהודה מה עשית לילדים האלה? אני המומה,האם השתמשת לפני-כן בהיפנוזה? הם ישבו מרותקים,מקשיבים.כשהיסתכלתי להם בעניים,זה אמר לי הכל,הם היו נבוכים,אני קיבלתי סיפוק רב, אני עוסק במחקר לגילוי רמז אפילו דק אודות משפחתי כבר למעלה מ6 שנים,זה דומה לפרי האבוקדו, עטוף בקליפה מתחת הבשר, ואחר מיכן הגרעין שאותו אנני מצליח משום מה לפצח,במחקר שלי אני נעזר בחוקר משפחות מאוניברסטת ורשה שעושה עבודה נהדרת (בהיתנדבות) ובחוקר משפחות מדרמונט גרמניה שגם הוא עושה את זה בהיתנדבות. ההישג הוא עצום.כדי לכתוב הכל אני צריך לשבת לפחות יומים ולךכתוב,אך אקצר.היגעתי לאישה נהדרת נוצריה אדוקה שאביה היה מתלמד אצל סבי בחנות.היא לאחר שקראה את הסיפור שלי שהוא דרך אגב מתורגם ל 5 שפות ורץ על מנועי חיפוש בכל העולם מצלצלת אלי יום אחד ומספרת לי בדרמטיות יהודה...אחיך חי ...אני חלמתי ואני אמצא לך אותו. כמובן שכששמעתי את זה נעמדו לי כל השערות שכבר מזמן נשרו לי אך היא לא ישבה בטל ושלחה מכתבים לכל מיני כנסיות בגרמניה וואר"הב מוזאונים שונים וךכנסיית המורמונים,אני כבר קיבלתי מכמה מהם תשובות שהם מוכנים בהחלט לעזור בחיפוש,כמו-כן אני בקשר הדוק אם אנשים ברחבי העולם ,שכנים של הורי שסיפרו לי אודותם חסרה לי לפזל רק עוד קובייה אחת... ערב טוב