כיצד לעבור למגע אינטימי?

david323

New member
כיצד לעבור למגע אינטימי?

אני בן 28 ועדיין בתול, לפני זמן מה יצאתי עם בחורה שמוצאת חן בעיני, יצאנו פעם אחת, אני עומד לצאת איתה שוב בקרוב. היא מחפשת קשר רציני (הקמת משפחה וכד') וכך גם אני. היות ואין לי ממש ניסיון, כיצד מומלץ לעבור למגע אינטימי עימה? האם להזמין אותה אחרי פגישה שלישית לחופשת סוף שבוע במלון זה יכול להיות בסדר?

../images/Emo140.gifהיי DAVID

סופשבוע במלון יכול להיות רעיון טוב, אני מציעה לך לתזמן אותו לפי מה שאתה מרגיש ולא לפי מספר הפגישה. מציעה לך גם בשלב כל כך התחלתי של הקשר, לשתף אותה, להעלות את הרעיון בפניה ולתכנן ביחד. דבי

brami55

New member
בשום פנים

לא אלה אם אתה רוצה להלחיץ ולהבריח אותה בחורות לא אוהבות רישמיות מחייבת בנושאים אילו פשוט תציע לראות סרט או משהו כזה אצל אחד מכם או על הדרך אחרי בילוי "תעלה לקפה" ותזרום אל תחשוש אבל אל תהייה רשמי ואל תנסה להכנס לאיזור ההגדרות

תקשורת

הי, אני מבינה את החשש לך ואת הרצון לתפאורה מתאימה לארוע. עם זאת, הייתי מבררת עם הבחורה מה מתאים לה. יש הרבה בחורות שאחרי דייט שלישי ירגישו שמוקדם להן לנסוע לחופש בבית מלון.. אני בעד לפתוח ולבדוק, בעדינות, איפה היא עומדת והאם להזמין חופש. הכי חשוב, זה כדי שתרגיש בנוח, לדבר איתה ולשתף אותה כדי לא להרגיש שאתה צריך להוכיח משהו כבר בפעם הראשונה. שיהיה בכיף!! אילת לבנון

למעלה