כיצד לקבל מיסי יבוא חזרה (מוצר הגיע שבור והוחזר)?

Darwin Rules

New member
למה הפרטים הללו משנים(הוספתי בתגובה)?

בכל מקרה מדובר בחלק דקורטיבי לרכב (מאושר ליבוא ע"י משרד התחבורה) בעלות של סה"כ כ- 1800שח (מתוכם כ- 600שח מיסים ועמלות דואר) מאנגליה.

Darwin Rules

New member
כיצד לקבל מיסי יבוא חזרה (מוצר הגיע שבור והוחזר)?

שלום לכולם,

קיבלתי חבילה מחו"ל דרך EMS (השאירו לי בבית, לא הייתי נוכח, חתמו בשמי) וגיליתי שהמוצר בפנים שבור. פניתי לשירות של EMS ונאמר לי לפנות לסניף הדואר המקומי ולמלא דו"ח נזק, עשיתי כפי שנאמר לי.

לאחר מכן התייעצתי עם השולח והוא ביקש שאשמיד או אחזיר את החבילה (טען שהוא יכול לתקן אותו ובלי קשר ישלח לי שוב מוצר חדש), היות והמוצר מאוד יקר ולא רציתי שהמוכר ישא בעלויות נוספות, פניתי שוב לסניף הדואר והפקידה אמרה לי למלא דו"ח נזק נוסף והפעם עם בקשה להחזיר את החבילה לשולח והחבילה הושארה בסניף (מצויין בדו"ח שהחבילה הושארה בסניף).

שאלתי אותה איך אני מקבל החזר של המיסי יבוא ועמלות, היא אמרה לי שאני צריך לפנות ל- EMS. פניתי ל- EMS (כל פעם המתנה של מינימום חצי שעה עד שהם עונים), הפקידות שם לא יודעות מה צריך לעשות וכל פעם אני מקבל תשובה אחרת, פעם נאמר לי שאני אמור לפנות למוכר לקבלת פיצוי ואני "לא קשור" לתהליך, פעם אחרת נאמר לי שנפתחה "חקירה" שעלולה לקחת חצי שנה ורק בסיומה אני צריך לפנות אליהם שוב. בפעם האחרונה שפניתי נאמר לי למלא טופס ערעור על מיסים ולשלוח למכס מה שלא הניב שום דבר. כבר ארבעה חודשים אני מתנהל איתם ואף אחד לא יכול לומר לי בצורה ברורה וחד משמעית איך אני מקבל החזר.

מה דעתכם? מה אני צריך לעשות כדי לקבל את כספי בחזרה (מדובר בכמה מאות שקלים)?

Darwin Rules

New member
כן, חשבתי ללכת לכיוון הזה

אם אני אראה שאין פתרון בימים הקרובים.
&nbsp
תודה רבה

למעלה