אני מבינה את האמירה - בעונה.
אני הייתי במפרץ אמאלפי בשבוע הראשון של מאי. שבוע הראשון של תחילת העונה. במלון שלנו(המופלא), היינו סבב ראשון (סגורים כל החורף). היינו אדוני הכביש ועם זאת תהיתי ביני ובין עצמי איך מסתדרים בעונה. כביש כ"כ צר ומטורף שמין הסתם חסום 360 מעלות. מודה שלא העלתי על דעתי תנסות בתחבורה ציבורית וזה נראה לי מאד מאד מסורבל . כשפעם אחת כן השתמשתי בסוג של תחבורה שהיא לא שלי- מעבורת לקאפרי , הרגשתי איך הזמן בורח לי בין האצבעות, בגלל זמני החזרה שלא תלויים בי. ואין ספק שמוניות זה עסק יקר. מכך המסקנה שלי- רק באוטו , רק לא בעונה! ולפי הבנתי דצמבר זה לא עונה. עוד הצעה, עם כל זה שאתם נוחתים בערב, ותהליך ההשכרה לוקח זמן , והנסיעה בחושך באזור לא מוכר ומאתגר כלשהו , עדיף לגמור הכל באותו יום. להגיע - מאוחר , שפוכים ,למלון. ליפול למיטה ולהתחיל למחרת יום חדש נקי מהתארגנויות ומבזבוז זמנים.
מה שלא תעשו - תהנו. מכל אינסוף החופשות שלי באיטליה ובכלל (שכולן היו נהדרות ) - מפרץ אמאלפי השאיר אותי- עד היום - חסרת נשימה. גן עדן רומנטי על פני אדמות.
גילוי נאות- לא אני נהגתי והעזר שכנגד אלוף הנהיגה האתגרית, כך שבשבילו זה היה עונג. אני עצמתי עינים כמה פעמים ובעצמי לא הייתי מעיזה לעלות על ההגה.