גם לי יש אותו דברבוקר טוב
לאחרונה אני נאלץ למלא לא מעט טפסים שאני מקבל בפורמט PDF, בד"כ מדובר בפרטים אישיים וחתימה, ואז לשלוח אותם חזרה.
מהי הדרך היעילה ביותר לעשות זאת (כמובן מבלי להדפיס, למלא בכתב יד ואז לסרוק)?
תודה
שתי הערות:בוקר טוב
לאחרונה אני נאלץ למלא לא מעט טפסים שאני מקבל בפורמט PDF, בד"כ מדובר בפרטים אישיים וחתימה, ואז לשלוח אותם חזרה.
מהי הדרך היעילה ביותר לעשות זאת (כמובן מבלי להדפיס, למלא בכתב יד ואז לסרוק)?
תודה
תודה על התגובהשתי הערות:
א. אם אתה מכין הכל מראש ורק מדביק, איך יכולה להיות טעות באות אחת או בפסיק? בדוק את הטקסט לפני שאתה מעתיק אותו ואז אתה נמנע מכל טעות. או שאני מפספס משהו?
ב. אם באה בחשבון הוצאה כספית - אני משתמש בתוכנה הלא חינמית PDFill Editor. שנים רבות אני משתמש בה והעדכונים חינם.
אני משתמש בה קודם כל כדי להכין מסמכי PDF חדשים, וכן כדי לעבד מסמכים להגשה בפני אנשים, כגון הוספת כותרת בעברית, תמונות, הערות הסבר וכו'. לפעמים אני משתמש בה גם למילוי טפסים, אף שהשימוש בה (בעיקר בעברית) דורש ניסיון, ולא לגמרי אינטואיטיבי.
זה אני לא יודעתודה על התגובה
אני משתמש באותה התוכנה ועושה את הדבר הבא: באמצעות כפתור ה-SIGN אני מוסיף את הטקסט ואת החתימה שכבר סרקתי למחשב (האם אתה מוסיף את הטקסט והחתימה שלא באמצעות כפתור ה-SIGN אלא בדרך אחרת?)
אבל עכשיו מגיעה הבעיה:
לאחר ששמרתי את המסמך לא ניתן לבצע בו כל שינוי, מספיק שטעיתי באות אחת או פספסתי משהו קטן וזהו.... אני צריך להוריד שוב את הטופס הריק ולבצע את הכל מההתחלה. זה מציק מאוד, בלשון המעטה. כשממלאים הרבה טפסים סביר שיהיו "פספוסים" וכל טעות הכי קטנה מאלצת אותי להתחיל הכל מההתחלה. אני מאמין שיש פתרון שמאפשר לבצע שינוי במסמך שכבר שמרתי, אני רק צריך למצוא אותו....
אם עשית טעות קטנה במסמך וורד, כדי לתקן אתה משתמש בעורך מסמכי וורד - שזה הוורד שהוא חלק מהאופיס.שוב תודה על התגובה
אני מסרב לקבל את זה שאין פתרון לבעיה, לפעמים טופס יכול להיות מספר עמודים, נניח שטעיתי בספרה אחת בתאריך, אז אני צריך למלא את כל העמודים מההתחלה? לא הגיוני....
בנוסף, אני חושב על תרחיש שבו יש לי מסמך PDF שעליו צריכים לחתום מספר אנשים, ברגע שהראשון חתם ושמר את המסמך אז המסמך ננעל? כיצד יחתמו שאר האנשים? שוב, לא הגיוני....
יתרה מזאת, בכל פעם שאני מקבל במייל או מוריד מהאינטרנט טופס PDF, הרי זה טופס שמישהו הכין ושמר אותו ובכל זאת הוא לא נעול ואני יכול למלא עליו פרטים, מדוע במקרה כזה טופס ה-PDF לא ננעל?
אם מישהו יכול להאיר את עיניי בנוגע לעבודה יעילה עם PDF אשמח לשמוע, כי נמאס לי להתחיל כל פעם טופס חדש ברגע שזיהיתי טעות קטנה...
במקרה שלי ומנסיוני , אין בעיה להוסיף עוד כיתוב ועוד חתימה על טופס PDF אחרי שמילאתי ושמרתי אותו.בנוסף, אני חושב על תרחיש שבו יש לי מסמך PDF שעליו צריכים לחתום מספר אנשים, ברגע שהראשון חתם ושמר את המסמך אז המסמך ננעל? כיצד יחתמו שאר האנשים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.