כיצד מורידים jdk מאתר sun ?

hunky@dory

New member
כיצד מורידים jdk מאתר sun ?

הי למי שמכיר את אתר הבית של ג´אווה (הוספתי כאן קישור )- על פי הספר ג´אווה על כוס קפה אמורים להוריד משם את המהדר jdk אולם יש שם כל כך הרבה אופציות של הורדות וקישורים ... מישהו מכיר בתוך כל האתר הענק הזה איפה ספיציפית המקום להוריד jdk ? ת-ו-דה מר-אש- ענבל.

harisson

New member
הנה הכתובת:

הJDK העכני ביותר הוא גרסה 1.3.1 הכתובת מצורפת. יתכן שהספר שאת לומדת איתו דורש גירסה ישנה יותר, לכן הוספתי גם את הכתובת של גרסה 1.2.2 הגרסאות הן עבור מערכת הפעלה חלונות עם פלטפורמת אינטל (ואני מניח שזו תצורת המחשב שלך...). שימי לב: הJDK הוא לJAVA2 ומספר הגרסה מתייחסת לJDK ולא לJAVA, אז אל תחשבי שזה JDK לJAVA1.2 או JAVA1.3, שניהם לJAVA2. כדי להמשיך בהתקנה לחצי על הכפתור CONTINUE שבאמצע העמוד. ביי

hunky@dory

New member
תודה תודה ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif ו ../images/Emo35.gif

הי . ממש תודה. האמת היא שנתקלתי בזה קודם אבל לא הבנתי מה זה ה sdk חשבתי שזה מהדר אחר לגמרי ... אבל הנה אני שומעת ממקור מוסמך ... אז סאבבי וממש ממש ממש תודה
עכשיו אם מותר עוד שאלונת .אחרי שמקבלים את כל תנאי השימוש כלשונם וללא ערעור מגיעים לעמוד בו קרוב לעשרה כפתורים . אני מניחה שצריך להוריד את כולם ואילו הם רכיבי התוכנה, אני צודקת ? תושה מראש , ענבל

harisson

New member
חס וחלילה! :)

לא, צריך רק ללחוץ על אחד מהם, לא משנה איזה. אני אסביר: את צריכה להוריד רק קובץ אחד, ואח"כ להפעיל אותו ולהתקין את הSDK. מאחר וזה מהדר פופולארי, SUN לקחה בחשבון שיהיה מצב שאם ניתן יהיה להוריד רק משרת אחת - יווצר עומס עצום על אותו השרת. מהסיבה הזו הם נותנים אפשרות להוריד מהרבה שרתים כדי שתמיד ניתן יהיה למצוא שרת פנוי. כל כפתור באותו עמוד מאפשר להוריד את אותו הקובץ משרת אחר. תלחצי על אחד הכפתורים, לא משנה איזה, ותשמרי את הקובץ. נ.ב. הרעיון של מספר שרתים נפוץ מאוד בהורת תוכנות מהרשת, וככה זה עובד גם בDOWNLOAD.COM לדוגמא. לכן, אם תגיעי לאתר כזה - תלחצי רק על אחד הלינקים

hunky@dory

New member
ואללה השכלתי ../images/Emo68.gif ועוד ../images/Emo35.gif

אויש קודם כל ממש תודה
ועכשיו ל
האחרונה בהחלט אז ככה הכותרת של מה שהורדתי הייתה ftp - זה עדיין אומר שהורדתי מהדר של ג´אווה ולא תוכנת ftp כי למען האמת כבר יש לי שתי תוכנות ftp מורדות- כלומר - עכשיו אחרי חמישים וחמש דקות הורדה יש לי ממש מהדר של ג´אווה ( שיואו) ? שיואו! תודה מראש על התשובה
ענבל

harisson

New member
תשובה

הכיתוב FTP על הלחצן כוונתו לסוג השרת שממנו את מורידה את הקובץ, ולא לתוכנה שאת מורידה. אם תסתכלי, תראי שאפשר להוריד משרתי FTP או משרתי HTTP. לגבי מי שמוריד - זה לא משנה איזה סוג שרת, בסופו של דבר מקבלים את אותו הקובץ.

hunky@dory

New member
תודה ../images/Emo6.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo42.gif

הי ... סתם נהנתי לי מכל חידושי תפוז

למעלה