כיצד מטהרים בית מ-"עין רעה"?
ה הטכנאי קרמר Active member 5/5/07 #2 בית לא יכול לקבל עיין הרע רק אדם . יש שיטות להוצאי עיין הרע . אבי המנוח הייה מוצאי עים פרורי לחם דם בכף היד של הניפגע ולוחש משהוא עים כוס מים
בית לא יכול לקבל עיין הרע רק אדם . יש שיטות להוצאי עיין הרע . אבי המנוח הייה מוצאי עים פרורי לחם דם בכף היד של הניפגע ולוחש משהוא עים כוס מים
ר רסקול New member 5/5/07 #3 מרוח רעה, נשמה, רוח רעה מוציאים איזה 500 ש"ח מהבנק, מזמינים איזה חנטריש/ה שקורא/ת לעצמו/ה מטהר בתים, ויאללה לעבודה. הרבה יותר יקר זה לארגן את עיצוב הבית מחדש ברוח הפנג-שווי, זה כמה אלפים טובים. הכי טוב תמכרי ותקני חדש.
מרוח רעה, נשמה, רוח רעה מוציאים איזה 500 ש"ח מהבנק, מזמינים איזה חנטריש/ה שקורא/ת לעצמו/ה מטהר בתים, ויאללה לעבודה. הרבה יותר יקר זה לארגן את עיצוב הבית מחדש ברוח הפנג-שווי, זה כמה אלפים טובים. הכי טוב תמכרי ותקני חדש.
ס סויה 1 New member 8/5/07 #9 קחטר יקירי... למה אתה מתנגד לביקור בקברי צדיקים?...יש לך בעייה רפואית...אולי יש עליך עין רעה? השתטחות בעמוקה יכולה אולי לעזור לך.
קחטר יקירי... למה אתה מתנגד לביקור בקברי צדיקים?...יש לך בעייה רפואית...אולי יש עליך עין רעה? השתטחות בעמוקה יכולה אולי לעזור לך.
ה הקיסרית1 New member 5/5/07 #5 טיהור הבית מחיפוש שערכתי עבורך ברחבי הנט מצאתי סוגים שונים של טיהורים, חינם אין כסף בהצלחה טיהור הבית
טיהור הבית מחיפוש שערכתי עבורך ברחבי הנט מצאתי סוגים שונים של טיהורים, חינם אין כסף בהצלחה טיהור הבית
א אלברט ממן New member 6/5/07 #7 בית יכול לקבל עין הרע אדון קרמר ../images/Emo52.gif יש תפילות מיוחדות להוציא עין הרע מבית תשאל את כבוד הרב יגיד לך לא צריך למכור את הבית רסקול אחי רק לקרא לכבוד הרב שיתפלל ויסיר את עין הרע ולתת לו בסוף תרומה קטנה לבית הכנסת אני יקרא אחרי שאני יקום מה כתוב בקישור שלך הקיסרית למה חלאס אני שבוז לגמרי תודה רבה ואל תפגעי אבל באמת אני עייף מת שבוע טוב
בית יכול לקבל עין הרע אדון קרמר ../images/Emo52.gif יש תפילות מיוחדות להוציא עין הרע מבית תשאל את כבוד הרב יגיד לך לא צריך למכור את הבית רסקול אחי רק לקרא לכבוד הרב שיתפלל ויסיר את עין הרע ולתת לו בסוף תרומה קטנה לבית הכנסת אני יקרא אחרי שאני יקום מה כתוב בקישור שלך הקיסרית למה חלאס אני שבוז לגמרי תודה רבה ואל תפגעי אבל באמת אני עייף מת שבוע טוב