כיצד מטשטשים סימני דקירות באצבע?

berdoron

New member
כיצד מטשטשים סימני דקירות באצבע?

יש לי סוכרת מלפני 4 חודשים ומסיבות אישיות אני מסתיר אותה מאבא שלי העניין הוא שהבדיקות דם באצבע התחילו לעשות לי סימנים באצבע כיצד ניתן לטשטש זאת כדי שאבא שלי לא יבחין בזה

תומרונתם

New member
מנהל
לא שמעתי על דרך לטשטש פצעים

והרי מה הן הדקירות האלו - הן פצעונים קטנים שמחלימים מהר כיוון שהם קטנטנים ולא עמוקים.
&nbsp
פעם אחותי עשתה קעקוע בכתף, והסתירה אותו מאמא שלנו - מסיבות אישיות כמובן. כל פעם שהיא באה לבקר את אמא, היא לבשה חולצה ולא גופיה, ותמיד הקפידה לא להחליף בגדים לידה. חלפו כמה שנים, היא התבגרה, ועניין הקעקוע יצא לאור -- ו... כלום לא קרה. אמא לא התעלפה, ואפילו לא נישלה אותה מהירושה.
סליחה שאני נכנסת לך למקום שלא שאלת, ואם אני לא במקום אני אקבל את ההערה. אבל סכרת זה לא משהו חולף, זה לא משהו שאפשר להסתיר. יבוא יום וזה יצא.
&nbsp
ואגב, חשוב מאוד לדעת, סכרת סוג 2 אמנם קשורה בתזונה ובאורח חיים, אבל לא לחלוטין. אם זו סכרת סוג 1 אז בכלל אין לך שום יכולת למנוע או לחזות את התפרצותה. יכול להיות שאתה מסתיר/מתבייש במשהו שאין לך שליטה עליו.

לטשטש סימני דקירה בלתי אפשרי, אבל השיטה שאני נוקט בה היא

כל יום לדקור אצבע אחרת, באופן מסודר, כך שממש לא רואים סימנים

אם אתה ואביך אוכלים ארוחות משותפות

ואביך הוא בנאדם סביר, עדיף לא לנסות להסתיר את הסוכרת ממנו. זה כמעט בלתי אפשרי לאורך זמן, או שתצטרך לאכול מולו בצורה שלא מתאימה לך, שלא יחשוד.
אני חשבתי להסתיר את הבעיה מקבוצת אנשים שהייתי אוכלת בחברתם בקביעות, נאלצתי להסביר מדוע שפכתי כוס תה שאחד מהם הכין לי, כי הוסיף סוכר..

berdoron

New member
בשאר הנסיבות מצליח לי מאוד להסתיר ממנו

אני טוען שאני בדיאטה ואני מסתיר ממנו את העניין מתוך הגנה עליו אבי אדם מבוגר ואינו זקוק למתחים נוספים אם מישהו מכיר מקומות נוספים לדקור אשמח לדעת

אבו זקן

New member
כמו ששרון אמרה לך

לפחות במכשיר שלי, Freestyle, אמורה להיות אפשרות לדקור במקומות נוספים כמו הכרית בכף היד ודומני שאפילו בבטן. מעולם לא ניסיתי, אצלי שמונה אצבעות (האגודלים קיבלו פטור) מאפשרות חלוקה יפה של הנטל בלי שום סימנים נראים לעין.

shron17

New member
לא חייבים לדקור את האצבע,,,

כדאי שתברר אצל אחות קופת חולים:
האחות במרפאת קופת חולים, הרכיבה לי על הדוקרן פלסטיק קטן ,שמאפשר דקירה ללא כאבים ,ביד עצמה.(בהמשך של גב כף -היד.) כדאי לך לגשת לאחות במרפאה שלך.

berdoron

New member
את יכולה להעלות תמונה של הפלסטיק הזה שאדע על מה מדובר

shron17

New member
berdoron,,בקשר לראש הפלסטיק של הדוקרן,,

ההמלצה שלי ,שתלך למרפאה שלך, תיגש לאחות המטפלת בסוכרת ,
בדרך כלל יש אצלה ראש -פלסטיק שקוף לגלוקומטר, והיא תיתן לך אחד.
הדוקרן בצבע תכלת ובקצהו עיגול אפור,שניתן לשליפה,
ובמקומו מרכיבים את הראש השקוף ,שדומה לו אך שקוף.
&nbsp
ראה כאן:
http://www.perrigo-pharma.co.il/דוקרנים
&nbsp
&nbsp

berdoron

New member
הלכתי לאחות

וראיתי במה מדובר מסתבר שזה לא שונה בהרבה ממה שיש לי וזה לא עוזר

shron17

New member
עberdoron-עם הפלסטיק השקוף ,צריך לדקור את היד ולא את האצבע,,

הדקירה בחלק העליון של אמת היד, (בין שורש כף היד , לכיוון המרפק.)

למעלה