כיצד מייצרים ומוכרים ספרונים ?

nissim111

New member
כיצד מייצרים ומוכרים ספרונים ?

כיצד מייצרים ומוכרים ספרונים ? שלום מכירים את ספרוני ה"מינימטיקה", "מיניהיסטוריה" ? אני עוסק בשיווק ומכירת פרחים ובנוסף אני חובב דגי נוי. אני מעוניין לכתוב ספרונים המספקים מידע על גידול פרחים (מסודרים לפי סוגים) כך שכל ספרון יהיה בעל 50 עמודים בערך. בנוסף אני גם יכול לכתוב ספרונים המכילים מידע לגידול דגי נוי. ביכולתי לכתוב 5 סוגים של ספרונים עבור הפרחים וספרון אחד עבור הדגים. מידות הספרונים הם כגודל קופסת סיגריות כך שהם משמשים כמדריך כיס בנושאים הנ"ל. אני יכול למכור את הספרונים לחנויות חיות/דגים ולחנויות פרחים.מסקר שעשיתי בחנויות אני יודע שיהיה ביקוש לכך. אני רוצה למכור כל ספרון ב 2 ש"ח כך שהמוכר בחנות ימכור אותו ב 5-10 ש"ח. אני יכול לייצר את הספרונים לבד (הדפסה במחשב) בעלות של 0.5 ש"ח לספרון. שאלותי הן : 1. אני לא רוצה לפתוח עסק עבור כך, אך כיצד עדיין עלי להתארגן מבחינה כלכלית ומבחינת מס הכנסה? 2. איפה אני מוצא מקום שיכין את הספרונים בשבילי (הדפסה וכריכה) והאם זה משתלם לעומת יצור עצמי. 3. האם כדאי לי לפנות לחברות הוצאה לאור עם הספרונים האלו? האם הם יסכימו? 4. האם המחירים שציינתי סבירים (2ש"ח) או שעלי לדרוש יותר? 5. מה הייתם עושים במקומי? תודה ניסים

amircx

New member
בתור מדריך יזמים צעירים

אני עזרתי לחבר'ה שעשו ספר של ברכות איזהשהו פטנטנט משהו משהו והוציאו לאור ספר שנמכר ב 30 שקלים אם תרצה אני אוכל להביא לך את השם והטלפון.. לא יודע כמה זה יעזור לך...

kimo

New member
תשובות...

1. יש אדם שיכול לספק לך את הכיסוי על מנת שלא תצטרך לפתוח חברה עבור זה. הוא מוציא את החשבוניות, עושה את התיאום מול מס הכנסה והכל. הרבה אנשים שעובדים מהבית במשהו שני ומשני נעזרים בו. אם תרצה אתן לך את הפרטים עליו. 2. כבר קיבלת פה הצעה לסיוע.. בעקרון כל בית דפוס יכול לעזור - פשוט להסתובב עם מפרט שמעניין אותך ולאסווף הצעות מחיר. 3. חברות הוצאה לאור מסייעות בזה שהן גם "משווקות" את הספר, אבל או שבלתי אפשרי לעניין אותן (הן מקבלות כמה עשרות הצעות כל יום לערך...) או שהן ידרשו ממך הרבה כסף על העיניין, וזה לא ממש שווה. 4. לדעתי אתה צריך לדרוש יותר. למעשה עיקר האתגר שלך הוא לא בהפקה אלא בשיווק הספרים. הן מכירתם לחנויות והן לגרום לביקוש להם על מנת שאנשים ירצו לקנות אותם. אשמח לעזור יותר לגבי השיווק והיה ותרצה להתקדם. בכל אופן - בהצלחה!!!

למעלה