כיצד מפעילים מחדש חשבון PAYPAL שהוגבל ?

boazrush

New member
כיצד מפעילים מחדש חשבון PAYPAL שהוגבל ?

שלום לכולם, PAYPAL שלחו לי הודעה שחשבוני הוגבל, משום שהם איתרו משהו שמנסה לשחק לי בחשבון. עד פה אחלה. הם ביקשו ממני להחלחיף סיסמא - החלפתי. הם ביקשו ממני להחליף שאלות בנוגע לסיסמה - החלפתי. ואז... הם ביקשו ממני לשלוח להם מסמכים על כתובתי (בFAX...). מה הם רוצים ממני ? איך אפשר לעשות זאת ? הרי אני גר בארץ... ובכלל איזה מסמכים הם רוצים ? עכשיו... יכול מאד שבשל האנגלית המצ'וקמקת שלי, לא הבנתי באמת מהם רוצים... משהו יכול לעזור לי להבין איך אני מפעיל את החשבון מחדש ? הנה הןדעה מתוך החשבון : Why is my account access limited? Your account access has been limited for the following reason(s): Jun. 16, 2007: We have reason to believe that your account was accessed by a third party. We have limited access to sensitive PayPal account features in case your account has been accessed by an unauthorized third party. We understand that having limited access can be an inconvenience, but protecting your account is our primary concern. (Your case ID for this reason is PP-297-663.) וזה מה שכתוב במסך עם הFAX : Restriction Appeal -------------------------------------------------------------------------------- To complete your application, PayPal requires additional documentation from you. To expedite this process, use our customized fax cover sheet which has a barcode unique to your PayPal account. Please fax each of the following documents: - Proof of address Utility Bill Please make sure that the documentation you provide is valid and legible. If we do not receive all of the requested documents and information indicated within 7 days, we will be unable to complete the application review process. When you are ready to fax your documentation, click Continue to Fax Cover Sheet. Note: This information will not be shared with any third parties. משהו יכול לעזור לי ? תודה ! בעז.

ranzz

New member
הם אומרים שברגע שתמשיך למסך הבא

תקבל מהם מסמך שנוצר במיוחד בשבילך (עם ברקוד שקודד ספציפית לחשבון פייפאל שלך, זה סתם כנראה המייל שלך בפורמט ברקוד) שאותו אתה צריך לפקסס להם, ביחד עם הוכחה לכתובת שלך שאותה יהיה כתוב על חשבון חשמל/טלפון/מים. איך הם יודעים לקרוא עברית? לא יודע...

boazrush

New member
זהו, שגם אני לא יודע...

תודה על התשובה... אבל זה לא ממש מקדם אותי... מה שולחים ? לאן ? זה באמת עובד ? בנתיים אני מסתבך עם שני מוכרים באי ביי...

ranzz

New member
מה זה מה שולחים ולאן?

When you are ready to fax your documentation, click Continue to Fax Cover Sheet תלחץ CONTINUE במסך שבו זה היה כתוב לך או במייל וזה יקח אותך לשאר הפרטים שאתה צריך, מה קשה?

boazrush

New member
כן, אני מבין.

אבל בדף הבא מופיע דף להדפסה שמכיל ברקוד. אותו אני מדפיס. עד כאן מובן לי... בשלב הבא אני צריך : לשלוח את הפאקס לארה"ב ? להוסיף מסמכים שמאשרים את כתובתי ? (כפי שציינת... הם יודעים לקרא עברית ?). הייתי שמח לקבל תשובה ממשהו שמכיר מתוך ידיעה והתנסות, ולא על בסיס פרשנות הטקסט באתר... (בכל אופן, תודה רן על הנכונות !). בעז.

ranzz

New member
תקשיב...

זה שאתה לא יודע אנגלית לא אומר שהאתר לא מסביר את עצמו בצורה מלאה ולא צריך שום ידע והתנסות בשביל לבצע כמה פעולות פשוטות. דבר שני לחבר שלי הייתה בדיוק אותה בעיה והוא עבר בדיוק אותו תהליך וראיתי בדיוק את המסמכים שהוא שלח והוא עדכן אותי בכל התהליך. עכשיו זה מספיק טוב בשבילך? מה הקטע, אתה אומר בדיוק מה אתה צריך לעשות, ואז אומר שאתה רוצה לקבל תשובה ממישהו אחר. יאללה לך תפקסס את הדברים במקום לקשקש.

boazrush

New member
רן,

בסדר. מנסיונך, מה שאני צריך לעשות זה : 1) להדפיס את הדף עם הברקוד. 2)לצלם חשבון חשמל שבו מצויינת כתובתי בעברית. 3)לפקסס למספר המצורף - בארה"ב. כך ?

כן הם עושים בלאגן

היה לי מקרה דומה ופיקססתי להם כל מה שהם ביקשו וכלום לא עזר עד שבסוף הלכתי לחבר שהוא עורך דין והוא כתב לי מסמך אנגלית שאומר " אני עו"ד זה וזה מכיר את הנ"ל וכתובתו בישראל היא ... " ואת זה שלחתי אליהם בפקס ורק אז הם התרצו ( למזלי העו"ד הוא חבר כי עלות של מכתב כזה יכולה להגיע לכמה מאות ש"ח ). לא ברור לי למה זה קורה לגבי המוכרים שאתה מסתבך איתם תכתוב להם מייל ותסביר להם את הבעיה ואם לא אז תמצא חבר שישלם במקומך - אין ברירה .

ranzz

New member
אולי הם פשוט לא קיבלו את הפקס הראשון שלך../images/Emo6.gif

כי חבר שלי עשה בדיוק מה שבועז אמר בהודעה הקודמת וזה עבד.

GHammer

New member
יש לי גם שאלה קטנה בקשר לזה!

אוקיי גם לי יש את אותה הבהיה (מהיום) ולא הבנתי 2 דברים!! מה הם רוצים שאני ישלח להם - מה שיש בתמונה? (את הרישיון דרכון והVISA יבנתי) ודבר שני! תגידו איפו אני בידיוק מוצא מסמך עם הכתובת שלי באנגלית (בשום מקום לא מצאתי) תודה מראש!!!

GHammer

New member
חברה! זה ממש חשוב לי!

מה הם מבקשים לשלוח להם בתמונה?? אני מתכוון לשלוח היום או מחר תודה מראש!

boazrush

New member
כמה מוזר...

זה עתה קיבלתי מייל מפיי פאל שמודיע לי שהם "סיימו לבדוק" את חשבוני - וההגבלה הוסרה... שיהיה... לא שלחתי דבר... תודה לכל המשיבים !!!!

למעלה