כיצד משיגים יצרן בחו"ל??

eyalda12

New member
כיצד משיגים יצרן בחו"ל??

לפורום שלום. יש לי רעיון לפטנט, ואני מחפס יצרן למוצר שלי ( אגב לא מצאתי יצרן למוצר קרוב לרעיון בארץ ) המוצרים המקבילים שעל המדפים מפנים ליצרנים באיטלייה גרמניה וכ"ו . איך אני יוצר עימם קשר ואיך בכלל מתחילים איתם תהליך? האים אני צריך לטוס עד שם? נ.ב באינטרנט זה נראה לא רציני לשלוח מייל " רוצה לייצר צרו קשר"!! אם משהוא התנסה אשמח לדעות . שנה טובה :)

duncken

New member
טלפון\ אימייל

אתה יכול לעשות הכול דרך אימייל או לשלב בין השניים. דוגמא: אתה מתקשר ליצרן בגרמניה. עונה לך פקידת הקבלה בגרמנית. אם נפלת טוב היא גם יודעת אנגלית (אם חברה לא גדולה אז סיכוי קטן לשיחה באנגלית). אתה מבקש לדעת אם מי תוכל לדבר במחלקת הייצור\פיתוח. אתה מקבל שם + מס' ישיר. אתה מתקשר להנס ואכמאייר (סתאאאםם המצאתי). אתה אומר לו מי אתה ומדוע אתה מתקשר. אתה אומר לו שאתה תעשה לו פולואפ לשיחה עם אימייל שיכיל את כל המידע הפרקטי. לאחר מיכן אתה תשאל אותו אם תוכל להתקשר למחרת לאחר שהוא יעיין במידע ששלחת (ואז לדבר איתו יותר קונקרטי). זהו, פחות או יותר למגע ראשוני. לאחר מיכן כנראה שתצטרך לטוס להפגש פנים אל פנים. להחתים אותם בטופס NDA (שבתכלס לא יכול להגן עליך כל כך כי לך תוכיח שהצד השני לא עמד במילתו). האם אתה בטוח שאין בארץ יצרנים שיכולים לעשות את זה בשבלך? באימייל זה יהיה אותו דבר רק בכתב. וכן, סיכויי ההענות הרבה יותר נמוכים.

תיקון טעות

אם אתה מתעד את כל ההתכתבויות עם הצד השני, אז במקרה של הפרת החוזה, הצד השני יצטרך להוכיח שהוא אכן לא "גנב" לך את הרעיון.

duncken

New member
כל עוד הרעיון אינו פטנט

הכול נעשה על בסיס אמון. פשוט מאוד. גם אם יש NDA. כי אי אפשר לפקח 100% על השוק. גם לאחר הוצאת הפטנט אין ביטחון של 100%. נניח שהיצרן אומר לו לא אחרי קבלת הפרטים. אחרי חודשיים אותו יצרן מוציא מוצר קצת שונה. "עבדנו על כך זמן רב" הם יגידו "ובגלל זה אנחנו דחינו אותו". לך תתחיל לתבוע אותם כשאתה עסק בהתחלה ולהם סוללת עורכי דין. נניח שהיצרן הגרמני לא עושה כלום אבל פתאום מופיעים דגמים של המוצר בשוק. הייצרן הוא חברה סינית עלומה מהפארק התעשייתי בגנז'ן. לך תדבר לקירות. מה קרה פה? היצרן הגרמני לקח יצרן מישנה. אפשר להביא הרבה וואריציות. לכן אני שאלתי אם אין מישהו בארץ היכול לעשות את זה בגלל שאז הפיקוח שלו היה יכול להיות יותר טוב.

afikiminfo

New member
פונים אלינו

אנחנו מספקים פתרון כולל של העברה מרעיון למוצר. החל משלב הרעיון דרך יצירת מודלים, העברה לייצור ושירותי ייבוא (במידת הצורך). את השיווק אנחנו משאירים לך. ניתן לקבל המלצות צור קשר במסרים שנה טובה ובהצלחה אלי ששון

gsamuel

New member
תכנס למדריך של....../images/Emo27.gif

תכנס למדריך של THOMAS REGISTAR zv nsrhl ak fk vhmrbho cmpui tnrhev http://www.thomasnet.com/index.html

gsamuel

New member
תכנס למדריך של....../images/Emo27.gif

תכנס למדריך של THOMAS REGISTAR zv nsrhl ak fk vhmrbho cmpui tnrhev http://www.thomasnet.com/index.html

למעלה