כיצד משפיעים אירועי סקי על החופשה?

FONTaNeLa

New member
כיצד משפיעים אירועי סקי על החופשה?

ראיתי שבשבוע בו אני רוצה לטוס לססטרייר מתקיימים National Regional Trophy Finals במקום למשך יומיים. אני משער שיהיו הרבה יותר אנשים באתר (לפחות למשך התחרויות) וכמה מסלולים שחורים והסנופארק יהיו סגורים לציבור הרחב ביומיים אלו. עוד דברים שעלי לצפות? החופשה יוצאת זולה במאתיים יורו בתקופה זו, ומדובר באתר גדול, כך שלדעתי לא תהיה לי בעיה למצוא מסלולים פנויים.

yaircarel

New member
אל חשש

בדר"כ כלל המארגנים יסגרו מסלול אחד או שניים ולא יותר באיזור מוגבל וגם רק בזמן התחרויות. אם ראית בטלוויזיה תמיד אחרי התחרות כבר אפשר לגלוש במסלולים. כמו שציינת קודם ססטרייר אתר ענק ויש המון מסלולים באיזורים חלופיים. כמובן שזו הזדמנות מעולה לראות מתחרים סקי שועטים במורד במהירויות מסחררות ולהחכך שאנשי המאה של הספורט האהוב עלינו

ש.פ.ד

New member
אין שום מקום לדאגה:

גלשתי כבר פעמיים באתר בו התנהלה באותו הזמן תחרות גדולה. בד"כ יש מספר קטן של מסלולים סגורים, ובשאר האתר נרשמת ירידה בכמות הגולשים (יש הרבה גולשים מוזרים שמעדיפים לצפות בתחרות
). רק תיקון קל - אי אפשר לגלוש על מסלול בו התנהלה תחרות לאחר סיומה. במסגרת ההכנות לכל תחרות בדרג עולמי או ארצי, מחליקים את המסלול לחלוטין ולאחר מכן הופכים את חלקו העליון למשטח קרח. הסיבה לכך היא שרק כך המסלול לא נהרס לחלוטין ממעבר הגולשים ומצליח לשמור על מצב סביר במהלך רוב התחרות (ובכ"ז - למחצית הגולשים יש בד"כ תנאי גלישה נחותים מאשר לאלו הראשונים). נסיתי פעם לגלוש על מסלול כזה - לא ממש אפשרי, אלא אם כן אתה גולש ברמה תחרותית, ויש לך סקי במצב מושלם עם קנטים שניתן להתגלח אתם...

למעלה