כיצד ניתן לגשת לזיכרון הפנימי של טלפון מבחוץ?

Haim_Gds

Member
ככל שגירסאות האנדרואיד מתקדמות יותר הן מתנוונות יותר, בהחלה לא היה ניתן להקליט שיחות ועכשיו (בגירסה 12) כבר לא ניתן לגשת לזיכרון הפנימי...

אני עם נוט 10+ ומשתמש ב MyPhoneExplorer כבר תקופה ארוכה לניהול הטלפון (נוח בהרבה מאשר ה DEX המובנה במכשיר) לכתיבת SMS, העלאה/הורדת קבצים וכו'. אופציה מאוד שימושית שלא נתקלית בה בשום תוכנה אחרת היא גיבוי/איחזור הקוראת את כל תוכן הטלפון למחשב ומאפשרת כתיבה בחזרה בשעת הצורך.
אני מנסה להשתמש באופציה הזו אך ברגע שהגיבוי מתחיל אני מקבל הודעה מה - MyPhoneExplorer המבקשת ממני לאפשר גישה לקבצים בטלפון אבל שאני מנסה לאפשר את זה בטלפון ולוחץ על use this folder אני לא מצליח ומקבל הודעה כי למען שמירת פרטיותי לא ניתן לגשת לקבצים האלה. WTF?
חיפשתי קצת וראיתי כי ישנם פאטצ'ים המאפשרים לתוכנות מותקנות בטלפון (סיירי קבצים למינהם) לגשת לזיכרון הזה אבל לא גישה מבחוץ.
מישהו יכול להמליץ על פיתרון?
1724820935513.png

SHERME

Well-known member
ככל שגירסאות האנדרואיד מתקדמות יותר הן מתנוונות יותר, בהחלה לא היה ניתן להקליט שיחות ועכשיו (בגירסה 12) כבר לא ניתן לגשת לזיכרון הפנימי...

אני עם נוט 10+ ומשתמש ב MyPhoneExplorer כבר תקופה ארוכה לניהול הטלפון (נוח בהרבה מאשר ה DEX המובנה במכשיר) לכתיבת SMS, העלאה/הורדת קבצים וכו'. אופציה מאוד שימושית שלא נתקלית בה בשום תוכנה אחרת היא גיבוי/איחזור הקוראת את כל תוכן הטלפון למחשב ומאפשרת כתיבה בחזרה בשעת הצורך.
אני מנסה להשתמש באופציה הזו אך ברגע שהגיבוי מתחיל אני מקבל הודעה מה - MyPhoneExplorer המבקשת ממני לאפשר גישה לקבצים בטלפון אבל שאני מנסה לאפשר את זה בטלפון ולוחץ על use this folder אני לא מצליח ומקבל הודעה כי למען שמירת פרטיותי לא ניתן לגשת לקבצים האלה. WTF?
חיפשתי קצת וראיתי כי ישנם פאטצ'ים המאפשרים לתוכנות מותקנות בטלפון (סיירי קבצים למינהם) לגשת לזיכרון הזה אבל לא גישה מבחוץ.
מישהו יכול להמליץ על פיתרון?
צפה בקובץ המצורף 114688
מי אמר שזה קשור לאנדרואיד, לא צריך כל דבר לקשר לאנדרואיד.
יתכן שזו חסימה של סמסונג עצמה, ולמה שסמסונג תתן גישה לקבצים בטלפון או כתיבה באפליקציות לא שלה ?!
ניסית את כל האפליקציות של סמסונג לסידור קבצים וכתיבה ?!
ניסית לעבוד עם DEX ?!

היום אפשר להקליט שיחות ללא בעיה גם בדגמי פיקסל, כמובן עם הודעה מוקדמת בקול שהשיחה מוקלטת.

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
אם הבוטלואודר נעול ואין רוט, אז אי אפשר לגשת לתיקיות מערכת. גם בשיאומי זה ככה.

evike

Well-known member
מנהל
לפני כשבועיים היתה המלצה במדור מחשבים של עיתון ידיעות אחרונות על התוכנה שבקובץ המצורף. אני לא בטוחה שזה יתאים לך, וגם לא ניסיתי.
סופ"ש רגוע ושקט.

קבצים מצורפים

• טלפון על המחשב.jpg
    טלפון על המחשב.jpg
    KB 65.8 · צפיות: 6

haimgds

Member
ניסית לעבוד עם DEX ?!
כן, לא עובד.
ניסית את כל האפליקציות של סמסונג לסידור קבצים וכתיבה ?!
איזה? יש משהו חוץ מ My Files?
היום אפשר להקליט שיחות ללא בעיה גם בדגמי פיקסל, כמובן עם הודעה מוקדמת בקול שהשיחה מוקלטת.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ברצינות, נראה לך? ד"א, אחת הסיבות שכל הטלפונים שלי בשנים האחרונות הם של סמסונג היא יכולת ההקלטה שלהם (מדהים שאפילו היום אנשים מתעלמים מזה...)
אם הבוטלואודר נעול ואין רוט, אז אי אפשר לגשת לתיקיות מערכת. גם בשיאומי זה ככה.
דילמה... בדרך כלל אני פותח את הטלפון לפני השימוש בו אבל כאן זה היה טלפון שנקנה עקב אובדן טלפון ככה שלא הספקתי. אם הייתי יכול לבצע גיבוי אז הייתי פותח את הטלפון...
לפני כשבועיים היתה המלצה במדור מחשבים של עיתון ידיעות אחרונות על התוכנה שבקובץ המצורף. אני לא בטוחה שזה יתאים לך, וגם לא ניסיתי.
סופ"ש רגוע ושקט.
אבדוק, תודה.

למעלה