כיצד ניתן להמיר קבצי Cda לקבצי Wav?
D dead-men New member 22/8/01 #2 אמיר לך לאתרWWW.DOWNLOAD.COM ותחפש את המילה CDA TO WAV וזה ימצא לך כמה תוכנות אני בטוח שתמצא משהו
E esti_prikit New member 23/8/01 #5 cda זה דיסק מוזיקה רגיל קח את easy cd creator בחר את השירים שאתה רוצה להמיר העבר אותם לספרית הצריבה ובחר את כולם הפעל עתה את pre record והשירים יכתבו על הדיסק בפורמט wav
cda זה דיסק מוזיקה רגיל קח את easy cd creator בחר את השירים שאתה רוצה להמיר העבר אותם לספרית הצריבה ובחר את כולם הפעל עתה את pre record והשירים יכתבו על הדיסק בפורמט wav
D Dragon103 New member 23/8/01 #6 גם אני חושב ש CD Creator עדיפה לדעתי cd creator עושה את העבודה הרבה יותר טוב מהתוכנות האחרות
Q qazqaz New member 25/8/01 #7 CANNAMP3 עושה את זה יופי זו תוכנה קטנה, פשוטה וחינמית, שממירה לך סידי רגיל של מוסיקה (CDA) ל-MP3 וגם ל-WAV . חפש אותה באתרי הורדה פופולארים. אם לא תמצא - שלח לי מייל, ונראה. (אבל אל תתעצל - קודם חפש בעצמך!)
CANNAMP3 עושה את זה יופי זו תוכנה קטנה, פשוטה וחינמית, שממירה לך סידי רגיל של מוסיקה (CDA) ל-MP3 וגם ל-WAV . חפש אותה באתרי הורדה פופולארים. אם לא תמצא - שלח לי מייל, ונראה. (אבל אל תתעצל - קודם חפש בעצמך!)
ש שקד אנ New member 26/8/01 #8 MusicMatch Jukebox הכי טוב!!! ממש טובה!!!! יותר מכולם יש גם אפשרות של הקלטה אנלוגית!!! שזה פתרון לכל אלה שההמרה הדיגיטלית קצת דפוקה או עם דיסקים עם הגנה להמרה דיגיטלית
MusicMatch Jukebox הכי טוב!!! ממש טובה!!!! יותר מכולם יש גם אפשרות של הקלטה אנלוגית!!! שזה פתרון לכל אלה שההמרה הדיגיטלית קצת דפוקה או עם דיסקים עם הגנה להמרה דיגיטלית