כיצד ניתן להתחבר לאנטרנט?..

• פותח הנושא Xm0n
  • פורסם בתאריך

Xm0n

New member
כיצד ניתן להתחבר לאנטרנט?..

כשאני נמצא בחו"ל עם מכשיר ה-IPAQ ויש לי מודם, איך אני יכול להתחבר לאנטרנט? האם אני צריך מהארץ לדאוג לכך(אצל ספק האנטרנט שלי)? או יש סידור אחר? (מדובר בנסיעה לאירופה)

castroman

New member
אני חושב...

שצריך להתחבר לספק האינטרנט שלך (ככה זה בארץ) - בקשר לחו"ל אני לא חושב שזה אפשרי, אני חושב שאתה צריך להתחבר לספק מקומי. אם יש לך מודם gsm/grps אז אתה יכול לגלוש בחו"ל.

Xm0n

New member
האם כדי להשתמש במודם GSM/GRPS???

צריך להשתמש בשרוול של CF או בשרוול PCMCA? והאם השרות הזה יותר זול? ואיך המהירות?

castroman

New member
../images/Emo41.gif יש את... ../images/Emo41.gif

את השרוול הרחבה של קומפאק שעובד בשלושת התדרים (900 1800ואני חושב שגם 1900 - ככה שזה עובד גם הארצות הברית) אתה לא צריך שרוול cf כי זה מתלבש לבד על המכשיר... בקשר למהירות.... זה תלוי באיזה מדינה אתה - נגיד אם אתה נמצא בגרמניה ששמה מופעל הgprs - שזה תקשורת נתונים ברמה שאמורה להגיע למהירות של מודם ביתי (56k) אז זה מהר (יחסית כמובן) - אם אתה נוסע למדינה ללא gprsכדוגמאת ישראל אז האינטרנט איטי...
צירפתי תמונה של המכשיר...

castroman

New member
../images/Emo41.gifהנה תמונה של המכשיר...../images/Emo41.gif

מולבש על המכשיר...

ron20

New member
לרוב ספקי האינטרנט הגדולים בארץ

יש הסכמי שיתוף עם ספקים מחו"ל, אבל צריך לדאוג לכך לפני הנסיעה. מנסיוני בד"כ זה די יקר (מספר דולרים לשעה). אם אתה נוסע לתקופה ארוכה אני ממליץ לקבל גישה ישירות מספק מקומי, במידה ואתה מרבה בנסיעות ליעדים שונים - ל AOL יש מספרי גישה בכל מקום אבל אני ממש לא יודע אם יש ל AOL דיילר ל Pocket Pc. יום טוב

למעלה