כיצד ניתן להתנדב למילואים ?

כיצד ניתן להתנדב למילואים ?

לכל המופתעים מהכותרת - קראתם נכון. אני מילואימניק שמבצע בד"כ 24 עד 27 יום בשנה. חוץ מזה, אני מעוניין להתנדב לתפקידים מסויימים מידי פעם. אפשרי ? קיים דבר כזה בכלל ?

Section

New member
אי אפשר לוותר על הכסף

ברגע שאתה תחת צו, גם אם זה בהתנדבות, אתה מקבל כסף. אם הגשת את הספח לבטל"א או לא- לא משנה בכלל. ללא צו אין ביטוח וצו פירושו ימי מילואים- שהם כסף. ומעל 26 ימים= יותר כסף. אצלי (לשעבר...) למשל הגבילו (זו כבר השנה השניה) את מס' ימי המילואים ל- 25 לאדם. על כל יום יותר צריך לקבל אישור ממפקד החיל. ובקשר להתנדבות- תתקשר למשרד קישור ותשאל.. בטח לא יצא צזה משהו רע. מקסימום לא יוכלו לעזור לך.

Section

New member
אי אפשר לוותר על הכסף

ברגע שאתה תחת צו, גם אם זה בהתנדבות, אתה מקבל כסף. אם הגשת את הספח לבטל"א או לא- לא משנה בכלל. ללא צו אין ביטוח וצו פירושו ימי מילואים- שהם כסף. ומעל 26 ימים= יותר כסף. אצלי (לשעבר...) למשל הגבילו (זו כבר השנה השניה) את מס' ימי המילואים ל- 25 לאדם. על כל יום יותר צריך לקבל אישור ממפקד החיל. ובקשר להתנדבות- תתקשר למשרד קישור ותשאל.. בטח לא יצא צזה משהו רע. מקסימום לא יוכלו לעזור לך.

רטוש

New member
אף אחד לא גילה את אמריקה

אני עשיתי זאת ממש לאחרונה- ובניגוד למיני קשקושים שנכתבים כאן, אם תפקידך נצרך אין שום בעיה לצה"ל לאפשר לך להתנדב

איזה מירמור, ישר כח גם לך ../images/Emo8.gif

לא יודע אם התפקיד נצרך... אני רוצה לעזור לפנות התנחלויות.

למעלה