כיצד ניתן לחסוך בעלויות

amitk80

New member
כיצד ניתן לחסוך בעלויות

היי, שביתת המרצים נמשכת במלוא המרץ אבל רבים מביניכם צריכים לעמוד בהרבה מאד הוצאות (תשלומי שכר לימוד, תשלומי שכירות ועוד). הנה כמה טיפים שיוכלו לעזור לכם לנהל כלכלת בית נכונה יותר ולחסוך כמה מאות שקלים. http://news.walla.co.il/?w=//1195442 תהנו, עמית

עמית, כמה שאתה תמים ... במקום לזבל תשכל

עם קישורים אנמיים אתה יכול ללכת לאגודה שלך (אמורה להיות שלנו) ולהציג בפניה את הבעיה - שהיא החמורה ביותר כרגע. אנחנו קורסים כלכלית ואקדמית. כמו שנה שעברה כשהיינו צריכים להאריך חוזים במעונות ולהפסיד חודשי עבודה יקרים. אלא שהפעם השביתה לא שלנו - האגודה צריכה לפנות לדיקנאט ולהנהלת המעונות ולהעלות בפניה את המצב האבסורד - אנו זכאים להקלות בשכ"ד למשל משום שאנו בקושי נמצאים בה. אנו זכאים לדחיית מועדי תשלום שכ"ל עד לתום השביתה כי מי יכול להתחייב לעבודה כשהמערכת שלו נראית כמו סלט של מקדונלדס? ואנו זכאים למערך נוסף/עיבוי המלגות עקב המצב העגום שנוצר זו שנה שלישית ברציפות.

amitk80

New member
תקשיבי טוב

אני לא יודע מה הכעס שיש לך ומה זה המרמור הזה אבל זה כבר לא במקום וזה מתחיל להמאס על הרבה סטודנטים פה. במקרה אני עונה לך כי ההודעה הזאת היתה מופנית אלי. אם הקישור הוא אנמי בעיניך את לא חייבת להכנס אליו ובאמת שחבל על האנרגיות שלך. מן הסתם את לא הבן אדם היחידי בפורום שקורא את ההודעות. יש פה הרבה סטודנטים שישמחו למידע הזה. אני בטוח שזה יעניין אותם אז בבקשה תפסיקי לדבר שטויות. שאני אלך להציג את הבעיות שלך? ? את בכלל פנית אלי בבקשה שאני אעזור לך? בפורום יש שרשור שיזמתי בשביל סטודנטים שיביעו את דעתם כיצד אפשר לשפר את השירות של אגודת הסטודנטים. סטודנטים פה פרסמו דברים שמציקים להם על מנת שאני אפנה לאגודה. טרחת להציב הודעה בשרשור? טרחת ללכת לדבר עם מישהו באגודה על הצרות שלך? זה יותר נראה שאת יושבת ורק מוציאה מרמור וכעס וזה פשוט חבל כי את מלאה המון כעסים. מפריע לך משהו תבואי ותגידי את זה למישהו באגודה כמו שאני עושה. האגודה עשתה טעויות אבל כיצד את היית נוהגת אם היית נציגת חוג? יש משפט שאומר "דברים שרואים משם לא רואים מכאן". באגודה עם כל החסרונות שלה יש גם אנשים טובים שמאד אכפת להם מסטודנטים. מאד קל להתלונן ולהגיד כמה העולם מחורבן ודפוק. מאד קשה לשנות דברים שישתפרו. אם האגודה לא מעניינת אותך, בעוד שבועים יש בחירות. את יכולה להצביע למישהו אחר. רק אל תתעוררי יום אחד בפליאה שדגלי חיזבאללה מתנוססים להם בגאון מעל בנין אשכול! סוף שבוע נעים, עמית

אל תעז לדבר כנגדי בשם אחרים

פגשתי מספיק אנשים מהפורום הזה ואין להם שום בעיה אתי. מה שכן, להרבה מהם יש בעיה עם האגודה חסרת האונים ועם הנאיביות היומרנית שלך.שבת שלום!

amitk80

New member
שנשאל את האנשים?

שיהיה להרבה אנשים בעיה עם האגודה בחיפה. אם האגודה הזאת כל כך גרועה וחסרת אונים תציעי מועמדות להחליף אותם כדי לדאוג לציבור הסטודנטים. האם הגשת מועמדות? כמדומני אני לא זוכר שעשית כן. את התוקפנות שלך אל תפני כלפי! בנתיים מי שמנבל פה את הפה וחורג מתרבות הדיון זאת את. קיצר תפני את המרמור שלך כלפי אנשים אחרים. שנאה וניבולי פה לא פחות גרועה מהתנהגות ברברית של ארגוני הטרור הפלסטינאים.

stkachov

New member
גם אתה עמית

תשתדל לעדן קצת את תגובותייך. אולי כדאי שתפגש עם כמה משפחות שכולות מפיגועים, אם אינך מבין את ההבדל בין ניבול פה לפעולות של ארגון טרור פלסטינאי. בקיצור אני חוזר על כך בפעם אחרונה. או שתשמרו על שפה נאותה, או שלא תכתבו בכלל. בפעם הבאה אני אמחק הודעה שתחרוג מהכלל הזה.

יש לי משהו אחד להגיד לכם

TheBigBrother

New member
אני נגנב פה

מאז שהוקם הפורום אני רואה בך "יו"ר" האלה שלא מרוצים מהאגודה, ורק מחפשים לכתוב עליה משהו רע. פתאום ב-24 שעות אתה מאשים אותי, שאני זה שתמיד מנסה את לרסן את הדעות שלך בסגנון של "יש לנו אגודה חראא! אהההה!", ואת נסיכה שהאמינה באגדות, שיחסה לאגודה אינו ידוע לי, בזה שאנחנו נגד האגודה ואתה דווקא זה שמרוצה מפעילותה ותומך בה. פיצול אישיות כפרע?

amitk80

New member
אני אעשה קצת סדר

נכון אני אומר שיש דברים שהאגודה יכולה לשפר ומה לעשות אם השינוי לא יגיע מהבנה של חלק מהאנשים באגודה אני מוכן לגרום לשינוי הזה כדי שלסטודנטים יהיה טיפה טוב יותר בקמפוס. ההבדל הוא שאת הדיעה שלי על האגודה האנשים בתוכה יודעים. אני לא חוסך בביקורת בונה שצריך להעביר אבל גם מצד שני אני דואג לפעול בהתאם לדברים שנראים לי בשיתוף עם האגודה. לגבי יחסה של הנסיכה אתה מוזמן לשאול אותה. אני בטוח שהיא תענה לך

stkachov

New member
אני מבקש לשמור

על תרבות הדיון. "לזבל תשכל" לא נכלל תחת תרבות דיון כפי שאני מבין אותה. אם את לא אוהבת מישהו את לא חייבת להגיב להודעות שלו, אבל אם את בוחרת לעשות זאת, תעשי זאת בבקשה בכבוד.

Lunar4D

New member
בקשר לאייקון של הערפי...

נכון שאפשר לנחש ניחוש מושכל שללא ספק קוראים לו מוסטפה? נכון נכון?? תסתכלו...

למעלה