כיצד ניתן לטפל בנזלת וליחה

נעמי66

New member
נזלת וליחה

שיטת ד"ר שלטון (הדרך הטבעית) מטפלת בבעיה על-ידי הנחיות לתזונה בריאה יותר (בכיוון הטבעי-צמחוני). הנחיות אלה עוזרות גם בבעיית הסוכרת.

נזלת, ליחה וסוכרת

היי עוגה וקפה, הרפואה הסינית יודעת להתייחס לדברים שציינת, וכאשר זוכרים שיש סוכרת ברקע, כדאי מאוד להתייעץ עם מטפל מקצועי (עדיף עם ניסיון בסוכרת) כדי שידע להתאים לך את הטיפול הנכון ביותר. באמצעות הרפואה הסינית ניתן לטפל באמצעות צמחי מרפא המותאמים במיוחד לך, דיקור ותזונה, ובין שלושת אלו, אני מאמינה שניתן למצוא מזור והקלה. אני מזכירה לכולם- המלצות על מטפלים יתקבלו בברכה אך רק במסרים אישיים, בהתאם לתקנון תפוז. הרבה בריאות, יעל

amitdvir tcm

New member
שינוי תזונתי לטיפול בליחה ונזלת

הדבר החשוב ביותר בטיפול בליחה ונזלת (אלרגית או לא) הוא שינוי תזונתי. על אחת כמה וכמה כאשר ברקע יש סכרת. עד שתחליטי איך, אצל מי ובאיזו שיטה לקבל טיפול, יש כמה עצות שאוכל לתת לך שמתאימות לכל סוג של תלונה כזאת. יש להוריד לחלוטין מוצרי חלב ולהמעיט ככל האפשר באכילת בשר וביצים. מעבר לכך שדברים אלה יוצרים ליחה, גם מוכח שהם מעלים את רמות האינסולין בגוף בצורה חדה, ממש כמו סוכר. מוצר חלב אחד שדווקא כן מותר הוא חלב עזים טרי, אך הכמות צריכה להיות בהתאם לצרכייך האישיים, ולאחר אבחון מקיף של מצבך הבריאותי והאנרגטי. לכן, בתור התחלה, הייתי גם בזה ממעיט. דבר אחד נוסף שכדאי להוריד מהפרק הוא כל סוג של פרי הדר. אלה גם יוצרים ליחה. מקווה שתמצאי טיפול הולם, ושבינתיים הצלחתי במעט לתת כיוון.

למעלה