כיצד ניתן ליזום פרוייקט נדלן?

יונתן 23

New member
כיצד ניתן ליזום פרוייקט נדלן?

אני יודע על לא מעט קרקעות באזור המרכז וירושלים שמוזנחות כבר שנים ולא עושים בהן כלום. חלק ממקומות אלו יש להם פוטנציאל אדיר במיוחד עכשיו שהתחילו לתת היתרים לבניה גבוהה באיזורים אלו. כיצד אני מוצא את הבעלים של הקרקע? חיפוש בטאבו, עיריה וכד´? נגיד ובתיאוריה מצאתי את הבעלים כיצד אני משכנע אותו ללכת על פרוייקט בניה. כיצד אקשר קבלן לנושא ובכל אופן אקבל את האחוזים מהיזמות, בלי שהקבלן יגנוב ממני את הרעיון לגבי אותה הקרקע ובקיצור כיצד אני יכול להפוך ליזם בתחום הנדל"ן למרות שאין לי שום בסיס חוץ מחוש בריא ויכולת איתור של פוטנציאל?

nirdagan

New member
פרויקט נדל"ן

קודם כל פיתוח נדל"ן איננו רעיון שיכולים לגנוב לך. בעלים של מקרקעין נמצא למצוא בטאבו. לפעמים הם רשומים על שם אנשים מתים וצו ירושה לא נרשם בטאבו, או שצו ירושה לא ניתן בגלל מריבות בין היורשים. בעלי הקרקע בדרך כלל מודעים שהיא בעלת ערך, והדרך לשכנע אותם זה לשלם להם הרבה כסף. אם אתה קונה את הקרקע או מגיע להסדר אחר עם בעל הקרקע, כגון עסקת קומבינציה, קבלן לא יכול לגנוב לך את הרעיון כי אין קרקע למימוש הרעיון.

שנער

New member
יזמות זה לא רק רעיון לגבי קרקע ...

יזמות בנדל"ן זה להשקיע זמן וכסף ... לקחת סיכונים ... וללמוד הרבה או לשלם הרבה לבעלי מקצוע שייעצו לך. אתה מדבר על יזמות ומתאר פעולת תיווך ... קישור בין קבלן (קונה) לבעל קרקע (מוכר) ... זה אולי יהפוך אותך למתווך ... לא ליזם. כדי להיות מתווך במקרקעין יש לעבור בחינה של רשם המתווכים ולקבל רשיון. על פי החוק תיווך במקרקעין שנעשה ע"י אדם ללא רשיון אינו מזכה בדמי תיווך. בקיצור ... אין ארוחות חינם

שנער

New member
יזמות זה לא רק רעיון לגבי קרקע ...

יזמות בנדל"ן זה להשקיע זמן וכסף ... לקחת סיכונים ... וללמוד הרבה או לשלם הרבה לבעלי מקצוע שייעצו לך. אתה מדבר על יזמות ומתאר פעולת תיווך ... קישור בין קבלן (קונה) לבעל קרקע (מוכר) ... זה אולי יהפוך אותך למתווך ... לא ליזם. כדי להיות מתווך במקרקעין יש לעבור בחינה של רשם המתווכים ולקבל רשיון. על פי החוק תיווך במקרקעין שנעשה ע"י אדם ללא רשיון אינו מזכה בדמי תיווך. בקיצור ... אין ארוחות חינם

למעלה