כיצד ניתן לקבל הזמנה לגוגל פלוס?

shuliki

New member
כיצד ניתן לקבל הזמנה לגוגל פלוס?

הם הפכו את עניין ההזמנות לעניין המרכזי - - אך בדרך הם שכחו שאנשים פשוט ואינם יכולי להיחשף לזה.. זה מה הועילו חחכמים בתקנתם? מי יכול להזמין אותי? תודה

hatkyinc

New member
כרגע אי אפשר בכלל, גם אם יש לך הזמנה

יש לי הזמנה עבורי, אבל רשום שזמנית הם לא מקבלים משתמשים חדשים גם עם הזמנה.

לפי מה שהבנתי

זה הולך ב"פולסים" - ההרשמה נפתחת למספר שעות בזמנים אקראיים - מי שמספיק מספיק, מי שלא ממתין לפעם הבאה. לי אישית זה לקח כחצי שעה. לטעמי, מדובר פה במהלך שיווקי מעניין: הם גרמו לאנשים להשתוקק להזמנות (ואף למכור אותן, במפתיע), למרות שהרשת החדשה צורמת במחסורה באנשים (לכל הפחות, בשלב זה). האווירה שנוצרה - שמדובר במשהו חינמי אך בכל זאת אקסקלוזיבי - גורמת לאנשים לרצות להיות שם, גם מבלי שתיכננו לנהל חשבון משתמש נוסף או להתנהל ברשת חברתית חדשה.

NMCO

New member
כניסה לגוגל+

כפי שנאמר פה, כדי להיכנס צריך הרבה סבלנות. לנו לקח שבוע להיכנס. ממליץ לנסות לקבל כמה שיותר הזמנות מאנשים שכבר בפנים, ויש באופן יחסי,לא מעט מכיוון שכיאה לישראלים סקרנים, הסתערנו על החידוש והשפה הפופולרית ביותר בגוגל+ ביחס לגודל האוכלוסיה היא עברית, לא להאמין... כשיש הזמנה ביד רצוי לנסות כל שעתיים להיכנס עד שמתמזל המזל ומתאפשר. אם מישהו מעוניין בהזמנה שישאיר כאן את המייל ואני אשתדל מאד לשלח לכם הזמנה. בהצלחה!

hatkyinc

New member
גם ה wave היה עם הזמנות שנמכרו

זה לא עשה אותו להצלחה.

נכון

באזז הוא לא תחליף למוצר איכותי, הוא בא להשלים אותו. במקרה של wave, המוצר לא היה איכותי מספיק, בעיקר עקב העבודה שאנשים לא הבינו מה מצפים שיעשו איתו. מעטים הם הגולשים שרוצים לקבל כלי לידיים עם הנחיה "הייה יצירתי" בלי לדעת מה הם אמורים לעשות - לכן wave כשל מסחרית (אם כי היה באזז משמעותי סביבו).

למעלה