כיצד ניתן לשפר את הדימיון? יש תוכן!

sebastian85

New member
כיצד ניתן לשפר את הדימיון? יש תוכן!

לדוגמא שאני מנסה לדמיין חפץ מסויים ואז להחליף לו צבעים אני מתקשה לעשות זאת? איך אני משפר את הדימיון? את החדות של התמונה? את הצבעים? אני רוצה בבקשה תשובות ומידע על הנושא ממבינים

יש תוכן?

קודם כל, זה נפלא שאתה מצליח לדמיין חפצים.. הרבה אנשים לא מצליחים. עכשיו, תתחיל עם משהו פשוט ביותר, כגון צורה הנדסית פשוטה כמו מרובע או עיגול.. תן להם צבע... תחשוב על להחליף את הצבע בצבע אחר, ותחליף. ככל שתתאמן, תשתפר... ברגע שאתה כבר טוב בזה תתחיל לקחת חפצים יותר מסובכים רכב, בית, כוס, טלפון, פרצופים של אנשים תחליף להם את צבע השיער, את התסרוקת תוסיף שפם, זקן, צבע עיינים, קרניים וכו´ וכו´ וכו´.. ככל שתתאמן, תשתפר... בהצלחה מיק.

ettyshp

New member
עוד עצה

קטנה. כשאתה חושב על צבע אותו אתה רוצה לתת לחפץ, תחשוב על דבר מה אחר שמזוהה עם הצבע שבחרת.כך יהיה לך יותר קל להתחבר אל הצבע ו"להעביר", אותו לחפץ. לדוגמא: אם אתה חושב על מכונית אדומה ואתה רוצה לשנות את הצבע לירוק, תחשוב על משהו שהמוח כבר מזהה עם ירוק כמו דשא למשל, ואז "תעביר" את הצבע למכונית...... אשמח לשמוע אם זה עזר. בהצלחה-אתי.

וביחס לחדות של התמונה...

שתי אפשרויות עולות לי בראש: 1) נסה פשוט לקרב את התמונה אליך או לעשות עליה "זום" 2) להרכיב משקפיים דמיוניים שאתה יודע שאתה יכול לכוון איך שתרצה כדי לראות תמונה חדה ושאם לא תצטרך אותם, תוכל גם לבחור לא להשתמש בהם.. בהצלחה, הגר

למעלה