כיצד עלי להתנהל באהבה כלפי

שושי555

New member
כיצד עלי להתנהל באהבה כלפי

אני מעורבת בקשר עם בחור פרוד
הקשר מתנהל רק דרך המדיה הדיגיטאלית לאחר שההכרות הראשונית ביניינו לפני כשנתיים היתה מאוד אינטנסיבית ומלאה רגשות ... גם כיום הרגשות ביניינו מאוד חזקים
אנחנו ממש מרגישים אחד את השנייה למרות שאני מאוד פתוחה וגלויה לעומתו הסגור והמופנם ולא מאפשר לי לחדור את המעטפת
גיליתי בפניו את רגשותי ואת רצונותי כלפיו... אני מאוד הייתי רוצה לקיים את הקשר איתו למרות שמבחינתי זו התפשרות ( אני רווקה) הוא טוען שהוא רוצה להשאר בקשר אבל הוא במצב בעייתי בחייו והוא לא יודע מה קורה איתו

בקיצר אני רוצה לשאול איך להמשיך מכאן... איך להתנהל כלפיו? האם ניתן לשאול אם הקשר יתממש?

פריסת הווה עצה תוצאה

כיצד עלי להמשיך בקשר לאחר מה שידוע לי?
&nbsp
לגבי ממימוש קשר-שאלה נבואית וזו אינה דרכנו כאן בייעוץ בפורום.

שושי555

New member
פרסתי - תודה אורליט

השאלה שנשאלה:
כיצד עלי להמשיך בקשר לאחר מה שידוע לי?

תוצאות פריסת הווה-עיצה-תוצאה:
הווה - הכוכב
עיצה - ארבע הגביעים
תוצאה - אס הגביעים

תפסיקי להעניק רגשית

תני לו את האפשרות להעניק לך.
כשאת שם בנתינה ובאהבה וכל כולך עוטפת ומחבקת רגשית-לא נשאר משהו שניתן גם לך מצידו.
כשתפעלי כך, יש סיכוי רב להצלחה באהבה .
העיתוי מתאים לכך כי הצלחת לייצר באופן כנה קירבה ביניכם ודיברת על הכל.
זה הזמן לאפשר לו להכיל, להבין אותך ולפעול.
קחי מרחק רגשי ממנו.
בהצלחה ורק טוב
&nbsp

שושי555

New member
תודה

תודה אורליט
זה בדיוק מה שעשיתי ביומיים האחרונים
לאחר התרחקות קצרה ביניינו... הבעתי את כל רגשותי כלפיו
הוא טען שאני יורקת עליו (מאחר שלאחרונה הוא היה זה שהיה נוכח עבורי בסיטואציה בה הייתי צריכה תמיכה)
ואני מצידי הסברתי לו שאני כלכך אוהבת אותו וכלכך רוצה להיות איתו שהוא לא מבין עד כמה אני פוגעת בעצמי כשזה לא מתאפשר
אני מבינה שהוא כבול בנישואיו אבל אני זקוקה לאהבה "קיימת" ממשית... ותמיכה טלפונית ומנטלית שהיא הייתה הכי חשובה לי כשהייתי צריכה, היא כבר לא מספיקה יותר... אני זקוקה לחיבוק ונשיקה ולנוכחות
*כואב לי, אני מרגישה שאני נוטשת אותו כשהוא צריך אותי ושאני כפויית טובה
אבל אני רוצה לאהוב באמת

למעלה