כיצד צובעים כפתור שחור של חולצה (מפלסטיק)? הפורומים השתנו לגרפיקה ילדותית או שזה רק אצלי?
א אורח בפורום3 New member 5/8/15 #1 כיצד צובעים כפתור שחור של חולצה (מפלסטיק)? הפורומים השתנו לגרפיקה ילדותית או שזה רק אצלי?
S shmickey New member 6/8/15 #2 אישית הייתי מעדיפה להחליף כפתור מאשר לצבוע, יותר פשוט והפורומים אכן עוברים עדכון בימים אלה.
ל לי וולף New member 6/8/15 #3 טוש לא מחיק? יש טושים לפלסטיק/זכוכית וכד' אם הכפתור לא גדול מידי ולא בהיר מידי, יש מצב שזה ייראה בסדר (לפעמים רואים על חומרים כאלו את משיכות הצבע) הייתי ממליצה לשקול פשוט לפרום את הכפתור הקיים ולתפור במקומו כפתור שחור.
טוש לא מחיק? יש טושים לפלסטיק/זכוכית וכד' אם הכפתור לא גדול מידי ולא בהיר מידי, יש מצב שזה ייראה בסדר (לפעמים רואים על חומרים כאלו את משיכות הצבע) הייתי ממליצה לשקול פשוט לפרום את הכפתור הקיים ולתפור במקומו כפתור שחור.
א אורח בפורום3 New member 7/8/15 #4 איפה מוכרים טוש לפלסטיק(לא מחיק) ? זה כפתור מיוחד ולכן שאלתי על צביעה. הוא שחור ואני רוצה לשנות לכחול כלשהוא...
איפה מוכרים טוש לפלסטיק(לא מחיק) ? זה כפתור מיוחד ולכן שאלתי על צביעה. הוא שחור ואני רוצה לשנות לכחול כלשהוא...