כיצד שינה "הסוד" את חייכם

מרי לי

New member
../images/Emo41.gif3 כרטיסים לסמינר משיגי היעדים חינם../images/Emo41.gif!

שיתוף פעולה בין פורום הסוד וסמינר משיגי היעדים יוצא לדרך: אני שמחה לבשר שיצרנו קשר עם סמינר משיגי היעדים (שפועל כנציגו של בוב פרוקטור בישראל) במטרה ליזום שיתוף פעולה הכולל פעילות בפורום. כפרס הם מוכנים להעניק לנו 15% לגולשי תפוז וכן 3 גולשים יכולים לזכות בחינם בסדנא שתיערך ב5/11. כל מה שצריך לעשות בכדי לזכות בכבוד הוא להראות שאתם רציניים מספיק: הגישו על גבי הפורום בצורה הכי רצינית ומסודרת שיכולה להיות מטרה או יעד כלשהו, היעד צריך להיות מספיק גבוה בכדי שבאמת אם תשיגו אותו תוכיחו חד משמעית שהסוד ועקרונותיו אכן עובדים כתבו את התכנית הראשונית שלכם למסלול עד להשגתו, (אין צורך לתכנן את הכל בפרטים, ואם יש משהו שקשה לכם לעשות לבד, כתבו "לעשות כך וכך, - בקשה להדרכה") את תרשים הזרימה נא לשרשר בצורה מסודרת, עם תאריכי סיום יעדים ופעולות בצורה כמה שיותר קצרה אך ברורה. שלושת התכניות הכי רציניות והכי "מקצועיות" - כלומר, ניתן לראות שאתם מוכנים להדרכה מקצועית יותר יזכו בכבוד להיות נוכחים בסדנא של סמינר משיגי היעדים בחינם. ההגשות לשרשור נסגרות ב03/11/07 ב00:00 בדיוק, תכניות שיתקבלו ע"ג הפורום אחרי השעה המצויינת לא יתקבלו, לכן אל תחכו לרגע האחרון

Purple Mushroom

New member
אני מוכן לנסות.

חשבתי שזה משהו יותר גדול . אני חושב וכותב(כתבתי) חלומות , ודברים מאוד גדולים כלליים לגבי כל החיים שלי. המטרות שלי כעת בגדול בחיים , אחרי שראיתי את הסוד הם : בד בבד עם הרצון שלי להמשיך לחיות , בבריאות , ועם פחות כאבים , אני רוצה שגם יהיה לי ללא מאמץ . רוצה שיהיה לי (חוץ מבריאות) יותר זמן וכסף , לחיות ללא מגבלות ופחד , לחיות בצורה חופשית , חופשית באמת ללא מגבלות את חיי . שיהיה לי זמן לדברים החשובים לי באמת . ושיהיה לי כסף ללא מאמץ מיוחד מבחינתי . שיהיה לי את הכסף רק שאני צריך וזקוק לו ולא מעבר . ואני חושב שכשאגשים את חלומותי , זה מה שיהיה לי . בינתיים יש לי בחיי הרבה לחץ . והרבה כשלונות . בתחום המסגרת המחייבת שלי , שכלול בזה גם תמורה כספית מזערית. בעתיד ארצה להשתחרר מזה . לחיות ביותר חופשית , של בריאות , זמן וכסף
.(לדברים שרוצה באמת בחיים). מקווה שהייתי ברור.
.

שכל משאלותיך יתגשמו לטובה

מאחל לך מכל הלב שתגשים את משאלותיך, שתתגבר על המכשולים, שתחיה בחופשיות ובשפע של כל טוב, ללא מאמץ. לדעתי היית מאוד ברור

שלום עולמי

ברגע שיהיה שלום עולמי אדע לבטח שהסוד עובד (אני יודע זאת כבר עכשיו). הדרך שלי להשגת המטרה היא לפעול בדרכים שונות להעלאת המודעות והאושר האישי של אנשים על ידי: 1. טיפולים אנרגטים משולבים ב-EFT, נענועים, וכלים נוספים לפי התאמה אישית - קריסטלים, כתיבה, יצירה, דמיון מודרך, צבעים, שיחה ואמרות חיוביות (אתר בקרוב). 2. סיום לימודי תואר ראשון בעבודה סוציאלית ועבודה בתחום. 3. כתיבה בפורום "הסוד" בתפוז, ובאתרים נוספים. 4. תרומה. 5. ליישם בעצמי בחיים שלי את הרעיונות והעקרונות בהם אני מאמין, ולהמשיך לשמור על כוונה טהורה. 6. דרכים נוספות שאני שוקד עליהן כעת ומקווה ומאמין שישאו פרי בעתיד. בהצלחה לכולנו

ע ו פ ר ה

New member
דרור, אהבתי את החזון שלך

בנושא החזון העולמי - זה גם החזון שלי, שכשהבנתי אותו בזמן פגישה עם היועץ העיסקי שלי, קצת נבהלתי. היום אני מרגישה אותו היטב וחיה איתו טוב. 1.אני עוזרת לאנשים בעזרת NLP וכלים נוספים. כשלהם יהיה טוב גם הסביבה שלהם תרגיש טוב כי זה כמו רשת. ובדיוק כך גם אני מרשתת את הסביבה שלי בתחושות טובות ואנרגיות טובות. 2. אני מרצה ומעבירה סדנאות, כדי להעלות את המודעות אצל אנשים ולחבר אותם לכוחות שטמונים אצלם. 3. אני רוצה להוציא לאור ספר של שירים ששוכבים במגרה. 4. להפוך ציורים שלי לקלפים (עדיין אל ברורה לי הדרך לשם). 5. בעתיד הרחוק יותר (7 שנים) לפתוח בי"ס למודעות ולמסטיקה. באהבה עופרה

מאוד מתחבר למודל הרשת

בהחלט, ברגע שאדם אחד משתנה לטובה, כל הסביבה שהוא בא איתה במגע משתנה גם היא. מאחל לך הרבה הצלחה בדרך

ellyd

New member
אני אנסה גם

היה לי חלום לכתוב ספר, אני די צעירה, ותמיד חשבתי שזה בחיים לא ילך לי ושאני חייבת ללמוד תואר בספרות או משהו או להיות איזה גאון בשביל להצליח לעשות את זה. אחרי שראיתי את הסרט, הדבקתי תמונה של ספר ריק מול העיניים שלי בעבודה, כשיש לי רגע פנוי אני חושבת על העלילה ומנסה לפתח אותה ולסבך אותה, אני מחפשת מדריכים לסופרים בתחילת דרכם ומצאתי אתר מצויין שממש מנחה אותי. יש לי חברה בקנדה שמתכתבת איתי ועוזרת לי לפתח אם לא הייתי מדברת על החלום שלי לא הייתי מקבלת ממנה את כל ההשארה שקיבלתי. התחלתי לשבת ולכתוב כמו שהאתר ממליץ. אני רוצה להאמין שברגע שאני אהיה סגורה על העלילה בגדול יקח לי שנתיים להוציא טיוטה ראשונה, ואז להתחיל עם שיכתובים. אני מאמינה בעצמי, ואני בטוחה שאני יכולה לכתוב רב מכר, וזה מה שאני מתכוונת לעשות. יעד סופי לפירסום אני חושבת על 3 שנים, בגלל זה בכל זאת פרויקט לא קטן שדורש הרבה זמן שכרגע אין. אבל אני אופטימית וכבר יכולה לראות את הספר בחזית חנויות ספרים עם שלט של "הרב מכר החדש" בהצלחה לי

כיצד שינה "הסוד" את חייכם../images/Emo35.gif

רוצים לזכות בכניסה חופשית לסמינר משיגי היעדים של נציגי בוב פרוקטור בישראל שתיערך ב-5/11? אנחנו מזמינים אתכם לנסות את מזלכם ולספר לנו כיצד שינה "הסוד" את חייכם. שני הסיפורים המרגשים ביותר יזכו את כותביהם בכניסה לסמינר בשווי 500 ש"ח האחת. שאר גולשי תפוז אשר יירשמו מראש יזכו להנחה של 15% (פרטים נוספים בקובץ הוורד המצורף). ניתן להעלות את הסיפורים עד ה-4/11 ב-12:00. על מנת לוודא כי שמכם יוכל להיות מועבר בזמן למארגני הסמינר במידה ותזכו, נבקש מכל מי שמעלה סיפור לשלוח מסר אישי בצירוף טופס ההרשמה ובו פרטיכם המלאים (בהם לא יעשה שימוש במידה ולא תזכו). בהצלחה
-------------------------------- LifeSuccess Israel - נציגים של Bob Proctor בישראל. בוב פרוקטור, המוכר כיום מהשתתפותו בסרט The Secret הוא מורה ומדריך בינלאומי בתחום הקניית ידע ליצירת עושר, עם ניסיון עשיר של יותר מ- 40 שנה. בוב פרוקטור מעביר את הידע שצבר, בסמינרים בדרך פשוטה ובהירה אותה יכול כל אדם ליישם בקלות בכל גיל, תוך שינוי חייו בעוצמה לעתים מהקצה אל הקצה. בוב למד ממורים דגולים בתחום ההתפתחות האישית והמוטיבציה, מורים כמו נפוליאון היל, ארל נייטינגל ו-וואלאס ד. וואטלס, והוא מלמד את התכנים אותם למד ליישם. סמינר משיגי היעדים הוא סמינר ייחודי המלמד הצבת יעדים והשגתם מנקודת מבט שונה! סמינר משיגי היעדים של בוב פרוקטור מזניק אותך לחיי השפע שתמיד חלמת שיהיו לך. אתה יכול שיהיו לך כל הדברים שאתה רוצה כאשר תיישם כל חלק מסמינר "משיגי היעדים"! הסמינר נערך ביום ב' ה – 5 בנובמבר 2007. קבלת קהל תחל בשעה 9:30, הנכם מוזמנים לכוס קפה והשלמת הסדרי הרישום לסמינר, שיתחיל בשעה 11:00 ויימשך כ- 8 שעות. מנחה הסמינר – דר' שמוליק יצחק. לתקנון התחרות

נפוליון היל

נפוליון היל, אחד המורים של בוב פרוקטור, הוא המחבר של הספר המאוד מומלץ וחשוב "חשוב והתעשר". אני ממליץ בחום לקרוא את הספר.

kikona126

New member
../images/Emo206.gif שימו לב!!

הוראות התחרות המפורסמות תחת הניק תפוז אנשים מודיע, הן ההוראות הנכונות והמעודכנות לתחרות. אתכם הסליחה על הבלבול.

A M S T A F1

New member
אני יותר בלונדיני יותר גבוהה ויותר

פעם הייתי שמן נמוך קרח עם משקפיים והייתי פלצן שמן היום אני בלונדיני חטוב וגבוה

LINKING5

New member
הסיפור שלי...

אז קצת קשה לשפוך את מה שהולך בתוך תוכי, את האני האמיתי שכנראה אף אחד לא רואה. את ההתלבטויות הפנימיות את החוסר ביטחון את הקושי בלהתמודד עם דברים. כבחורה צעירה, כחיילת,רבים מאיתנו לא נחשפים לעולמנו הפנימי, חלקם ששומעים את זה גם צוחקים. הרי הצעירים מעולים בלהגיד דברים כמו " אני מכוערת" " אני כישלון" "אני לא מצליחה", ולא יודעים כמה הם הורסים את עצמם. אני בתור חיילת ותלמידת תיכון לשעבר, הייתי ממש ככה, הרגשתי כישלון תמיד, בהכל - בחברה, בלימודים, וכמה עצוב אפילו במשפחה. אחרי שניחשפתי לסיפורים וראיתי תסרט "הסוד" וקראתי ספרים בנושא " כוחו של התת מודע", והלכתי לסדנא של רוחניות והתפתחות עצמית. התחלתי עם עצמי תהליך שעד היום נימשך, תהליך שבו למדתי כל כך הרבה, וכל דבר לקחתי כשיעור. התפתחתי פלאים, דברים כמו " אני מכוערת, אני לא שווה", הוחלפו ב "אני יפה" "אני מצליחה" "יש בי הכל". וכך גם במציאות, אחרי תהליך ארוך של שנה ומשהו, עם הרבה קשיים ( אחרי הכל את הדברים הטובים באמת לוקח הרבה זמן להשיג) והרבה כאב, לאחר שגילית את "הסוד" אני היום בן אדם אחר. בטוח בעצמו, אוהבת את עצמו, מצליח. מילים של אחרים לא יכולים לגרום לי לבכות כמו פעם. עכשיו אני קורא את הספר "הסוד" בשקיקה ובהתעניינות רבה, להמשיך בדרך החיים המופלאה הזאת שיכולה להביא כל אדם ואדם להגשמה עצמית. אני אשמח לקבל עוד ידע - בסמינר. תודה שקראתם את הסיפור שלי.

michalmish

New member
עובדת בעיקר על שינוי צורת החשיבה

פתחתי לא מזמן עסק משלי. זה החלום שלי מאז שאני זוכרת את עצמי ובשנים האחרונות ידעתי שמה שאני הכי רוצה לעשות זה לפתוח קונדיטוריה משלי ולעבוד במקצוע המתוק הזה. לפני שראיתי את הסרט "הסוד", הייתי מדברת תמיד בצירוף המילה "מקווה". "אני מקווה להכיר היום בן זוג", "אני מקווה שהעסק שלי יתפתח בכיוון הנכון", "אני מקווה שביום מן הימים אהיה מבוססת כלכלית". אחרי שצפיתי בסרט, הבנתי שזאת לא הדרך . צריך פשוט להאמין שדברים יקרו ואז הם פשוט קורים. ומה שלא רוצים שיקרה, פשוט לא קורה. בתחום העסקי, התחלתי לשנות את צורת החשיבה וכשאני רוצה להשיג עיסקה מסויימת, אני מתחילה לעבוד עליה ולהתכונן כאילו העיסקה כבר סגורה מבחינתי. אם אני מחכה להזמנה מסויימת, גם אם אני עדיין לא בטוחה שאקבל אותה, אני עובדת עליה וחושבת שבעצם כן קיבלתי את ההזמנה. עד עכשיו זה תמיד עבד. לאדם אחר זה יראה כמו "מקרה". לי זה כבר נראה ברור: שיניתי את צורת החשיבה שלי. לאחרונה התחלתי להציב לעצמי יעדים לשנים הקרובות. אני רואה את עצמי תוך שנה מבוססת כלכלית, קונה ג'יפ שתמיד רציתי, עובדת ומעסיקה צוות עובדים משלי. תוך 3 שנים אני רואה את עצמי עם רשת של קונדיטוריות, כשאני כבר מדמיינת איך הן נראות ואת האנשים שבאים לקנות ממני. אני ממשיכה לעבוד על החשיבה הזאת ומנסה להשליך אותה גם על שאר התחומים בחיים שלי(עד עכשיו זה עובד מצויין עם מציאת חניות ברחובות העמוסים, זה פשוט מדהים.), נראה לי שבתחום הזוגי אני צריכה קצת חיזוק בנושא ואף פעם לא יזיק עוד חיזוק גם בתחום העסקי. עם כל זאת, אני מאמינה שמי שמאמין בעצמו ובמטרות שלו , מצליח להשיג כל מה שהוא רוצה בחיים, כי זה מה שהוא מקרין כלפי הייקום. ושוב, כשלא באמת רוצים משהו- הוא לא יתממש. בברכת שבת שלום ומי ייתן שכל חלומותיכם יתגשמו! מיכל

Galel

New member
איך הסוד שינה את חיי...

שלום, שמי גלאל, אני בן 26 ועכשיו גר בירושלים. תסלחו לי אם זה קצת ארוך, אבל צריך להבין את הרקע :) כשהשתחררתי מהצבא, לא ידעתי מה אני רוצה לעשות, לא רציתי, כמו רבים מחבריי, לעשות פסיכומטרי, ולפי הציון הזה להחליט מה אני רוצה ללמוד. חשבתי על זה המון זמן, התבשלתי לי לאט לאט...ואז יום אחד באמצע הטיול הגדול (מקסיקו וגואטמלה), זה היכה בי: רופא! אני רוצה להיות רופא! היה לי מין קליק כזה בתוך הראש, והעניין נהיה כל כך ברור, מעין תחושה של :" איך לא הבנת את זה קודם?". קיצרתי את הטיול, חזרתי לארץ, נחתתי ביום שישי, וביום ראשון כבר הייתי באחד מהמכונים, נרשמתי לשיפורי בגרויות ופסיכומטרי. לקח לי שנתיים וחצי של לימודים מאומצים, כדי להגיע בכלל לרף של קבלה לראיונות לרפואה. אחרי שנתיים, יותר מ8 בגרויות, יותר מפעמיים פסיכומטרי, והמון המון יזע ודמעות, הגעתי סוף סוף לראיונות של בתי הספר לרפואה. לא עברתי אפילו אחד. אתם יכולים לתאר לעצמכם איזה שבר נפשי זה היה... אחת אחת דחו אותי האוניברסיטאות ואני נשברתי בכל פעם מחדש... ואז במהלך השנה האחרונה ראיתי את הסוד. ואותו קליק שהיה לי כשהחלטתי ללמוד רפואה, אותה הבנה, או אינטואיציה שמה שאתה מרגיש או רואה נכון במאה אחוזים, היכתה בי שוב... ואז החלטתי להשתמש בסוד. בראיונות לרפואה דמיינתי את עצמי כבר מתקבל ומתחיל ללמוד. אחרי שעברתי את הראיונות, דמיינתי לעצמי כל לילה את התגובה שלי שאני אגלה שהתקבלתי - איך אני אפתח את המחשב, ואראה את המילה הזו: "קבלה", ואיך אני אקפוץ בבית בתחתונים כולי צורח וצועק משמחה, ואיך אני אהיה בהיי במשך חודשיים רק מהעובדה שהתקבלתי לרפואה... וכשקיבלתי את הדחייה מאוניברסיטת בן גוריון, זה לא הפריע לי, כי אני כבר הייתי סטודנט לרפואה (בתוך הראש שלי). וכשתל אביב דחו אותי, זה לא הזיז לי, כי אני בתוך הראש כבר הייתי בשיעורים... וכשיום אחד, פתחתי את המחשב בנונשלנטיות, נכנסתי לאתר של האוניברסיטה, וראיתי את המילה הזו: "קבלה"...בוא נאמר ככה: הייתי אצל החברה שלי במעונות, ואני חושב שעד היום זוכרים שם את המטורף שרץ בבוקסר בכל המעונות כשהוא מנופף בלפטופ וצורח: "התקבלתי!! התקבלתי!!". ומה אתם חושבים? אחרי שגיליתי שזה עובד, שאני אוותר על זה? היום אני עושה הכל עם הסוד: כשחיפשתי דירה, וכל הדירות היו דירות חדר ב500$, הפעלתי את הסוד, ושבוע אח"כ מצאתי דירת 3 חדרים בפחות מ500$, (בעל הבית היה בפרס באותה עיר כמו אבא שלי..מה הסיכוי? ). בלימודים, בעבודה, בכל דבר...הסוד פשוט עובד. והיום, אחרי שנה כמעט של להפעיל את הסוד בכמעט כל דבר בחיי אני נזכר בציטוט מהסרט עצמו שלא עוזב אותי כל הזמן: "וכשתעשו זאת (תשתמשו בסוד), כל מכריכם יסתכלו עליכם בתדהמה, על החיים המושלמים שאתם מנהלים, וישאלו את עצמם - מה הוא עושה שאני לא?" אז אני מפעיל את הסוד, וכן, החיים שלי די מושלמים :) ככה הסוד בעצם שינה את כל חיי מהקצה לקצה. תודה שקראתם עד עכשיו, זה ממש המון! גלאל. נ.ב: אני די בטוח שהציטוט לא ממש מדויק, אבל זו היתה רוח הדברים...

למעלה