כיצד תדעו אם בונה האתרים שלכם הוא מקצועי?

IT goldman

New member
כיצד תדעו אם בונה האתרים שלכם הוא מקצועי?

יש לי כלל אצבע לנושא:
תשאלו אותו מה הוא ממליץ לכם בעבור אתר תוכן. אם התשובה שונה מוורדפרס, אל תיקחו אותו. (נכון לשנת 2016)

אשמח לתגובות ענייניות.

אגב, למי שמעוניין, פרטים נוספים:

מבחינה צרכנית, יש שני סוגים של אתרים:
1. אתרים בהשכרה - כמו XXX YYY ורבים אחרים - אתה משלם תשלום חודשי בעבור הזכות לניהול האתר. האתר עצמו מאוחסן בשרתי החברה, והוא לא ברשותך, וככל הנראה לעולם לא יהיה. התוכן עצמו - כמובן שבבעלותך.
2. אתרים בקנייה - האתר עצמו על כול קוד המקור שלו נמצא בבעלותך ומאוחסן בכל שרת שתבחר. אני ממליץ חד משמעית על אתר בתשתית וורדפרס - הנפוצה בעולם בשימוש אתרי תוכן.
אגב, רוב האתרים (גם אלו של וXXX YYY) ניתנים כמובן לניהול עצמי, כלומר הוספת מאמרים, תמונות, שינוי צבעים, לוגו וכו.

אם כן, עלות אתר:
- דומיין - קונים בנפרד - החל מ-50 שח תשלום שנתי
- אחסון האתר - אחסון שיתופי לינוקס, כ-30 שח תשלום חודשי.
- עיצוב האתר ("תבנית") - ניתן לבחור מבין מאות ואולי אלפי תבניות רספונסיביות למשל באתר https://themeforest.net/category/wordpress - וכמובן שיש DEMO לכל תבנית. ממליץ לך להתרשם ולבחור תבנית בעצמך.
עלות תבנית עיצוב - כ -60$
מחירים לדוגמא:
1. הקמה של האתר על בסיס האחסון/דומיין/תבנית שתרכוש כולל העתק מדוייק של ה-דמו - כ- 1500 ש"ח
2. בעבור התאמה לעברית יהיה צורך בשעות עבודה נוספות בדר"כ.

3. בנוסף, אם תרצה, הזנת התכנים והתמונות והתאמה ו/או תמיכה - בעלות 150 ש"ח לשעה. זה בדר"כ עבודה של כ- החל מ-10 שעות ומעלה.

לסיום, אבקש לא להציק לי בנוגע לבניית אתרים במחירים נמוכים כאלה, אני מתכנת DAMN IT
$$$

IT goldman

New member
יכולתי לנסח את זה בצורה פחות פרובוקטיבית...

בכל אופן, אני די עומד מאחורי זה. ולו רק כי וורדפרס היא הנפוצה ביותר ומיליארד סינים לא טועים.
יחד עם זאת, שימוש במערכות קוד פתוח אחרות כפי שציינת, בהחלט אפשרי. וניתן לומר שזה "אותו עקרון".
&nbsp
&nbsp

FreeSoft

New member
לא רק שהם טועים

הם גם מטעים. לזכותם יאמר כי זה נובע מחוסר ידע ובורות. במקרה היום התפתח דיון כי "סיני" אחד החליט להכניס את זה:
https://he.hostadvice.com/blog/%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%A4%D7%A8%D7%A1-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%92%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%9E%D7%94-%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%A3/
היישר לפנים של אנשי גו'מלה. בהמשך הוא הודה שבעצם הוא מכיר רק את וורדפרס ואת המידע על שאר המערכות שהוא משווה הוא שאב ממאמרים אחרים.

אין דבר כזה מערכת טובה יותר. יש כלי נכון לביצוע משימה. אופונוע יכול להיות אחלה כלי לנסיעה בפקקים אבל אני מניח שלא תשתמש בו לחריש בשדה בדיוק כמו שתימנע להשתמש בטרקטור במסלול מירוץ...

hotstory4

New member
אתרים מתקדמים

לאחרונה נכנסו לשוק הרבה חברות פיתוח ממש מתקדמות ואיכותיות עם שירות
האמת, טכנולוגיות מתקדמות בארץ ובעולם - עוד לא ראיתי דבר כזה..
סקריפט לקידום ובניית אתרים מתקדמים בדרום ובאשקלון ובכל הארץ

hotstory4

New member
בניית אתרי אינטרנט מקצועיים

כמובן בניית אתר אינטרנט מקצועי לעסק או אתרי תדמית צריכים להתבצע ע"י בעל מקצוע מוסמך.

למעלה