גם מי שעובד עם רנדרמן צריך לדעת מה זה ויראיי
בספר אני מתייחס לכל האספקטים, לא רק אדריכליות,...למשל יש פרק שמדבר על התבוננות, על מה צריך לשים לב כשמתבוננים, ולמה חשוב ליצור "ספריה" כזו בראש שמורכבת מזיכרונות של מצבים שונים בטבע.. זה מדבר לכולם, לא משנה באיזה תחום אתה, אם יש לך את המודעות הזאת, אז אתה ביתרון על אחרים. בספר הכול מוסבר בצורה כללית, נכון שיש פרק שמדבר על ויראיי, אבל אני מסביר על כל מיני תוכנות שם, מה ההבדל ביניהם ומה כדי ללמוד...בין אם זה מאיה, סינמה, מקס, או מנועים כמו רנדרמן, או מקסוול.. אני מסביר את ההבדלים הללו, נכון שזה הבסיס, אבל מי שעובד עם רנדרמן, למשל, צריך לדעת מה זה ויראיי גם, ומה היתרונות...ולהפיך. ולמה הוא עובד עם רנדרמן ולא עם ויראיי.. הספר הוא סקירה ככלית על מקצוע שנקרא "אומן תלת מימד" ומה צריך לדעת בכי להיות מקצוען במקצוע זה. הרבה אנשים שאלו אותי, איך אני עושה את זה...איך אני מגיע לרמת דיוק שכזאת, איך האור נראה כל כך טבעי בהדמיות שאני מציג.. אז בבקשה, כתבתי ספר, ובוא אני מסביר איך אני הגעתי לרמה כזאת. וכן אני לא ישבתי לילות ושברתי את הראש, יצאתי החוצה והתבוננתי בדברים סביבי, וניתחתי את מה שהעניים שלי רואות, וכשחזרתי הביתה חשבתי על איך אני יכול לתרגל את מה שאני ראוה בצורה הכי יעילה...כך נולד הספר בעצם, חקרתי את הנושא, הגעתי לרמה, עשיתי בדיקות, ראיתי מה עובד ומה לא, דיברתי עם אומנים מאוד גדולים, שאלתי אותם איך הם מתרגילים פוטוריאליזם...איך הם עושים את זה...לאחר שצברתי מספיק מידע חשבתי שיהיה נורה נחמד לחלוק אותו עם אחרים...ועכשיו אני חולק את הידע... ומה בדיוק הוביל אותי לתוצאות שניתן לראות אצלי בבלוג...או באתר.. אז המקצוע שלי הוא "אומן תלת מימד" ואני לא עושה רק אדריכלות, אני עושה גם הדמיות היי-טק, פרסומות, ורפואה אורגנית...ועוד הרבה דברים אחרים בכדי לשמור על הרמה...ולהשתפר כל פעם. חשבתי הרבה על השם, ולדעתי הוא משקף את המקצוע הזה ב100% - "איך תהפוך לאומן תלת מימד מקצועי" כי זה מה שזה. אני תמיד משתדל לקראו דברים בשמות שלהם. אולי ההבנה שלכם היא אחרת, אבל לפי סטנדרטיים עולמיים, הדרישות לתפקיד הם אותם דרישות, ואצלי בספר יש סכמות ברורות איך לעמוד בדרישות הללו. ואיך להגיע לרמת מקצוען!