כיצד ?

ofspain68

New member
נגן mp5

שלום רב לכולם שמי עופר ואני מעוניין לקנות נגן mp5 , לאחרונה פניתי לאופיס דיפו ורכשתי נגן אבל כשמחברים אותו למחשב ישנה בעיה והוא אינו נטען, החזרתי אותו לאחר בדיקה של מכשיר נוסף זהה בעל אותה הבעיה. שאלתי היא איזה נגן מומלץ לקניה. אשמח לקבל עזרה בהקדם תודה רבה

ofspain68

New member
mp5

נגן וידאו MP5 דגם Qtec T821 נפח 8GB מסך 3.0" תמיכה מלאה בעברית , דגם זה מתפרסם באינטרנט באתר של אר.אי.אל.טרוניקס. ברצוני לדעת מה דעתך בנושא והאם כדי לקנותו: מחירו הוא : 449 ש"ח בתודה מראש עופר

ofspain68

New member
נגן mp5

מעוניין בנגן mp5 , אך לא מבין גדול במחירים ובחברה הנכונה אשמח לקבל עזרה בתודה עופר

ofspain68

New member
קניה טובה לישראל

נגן MP4 בנפח 8GB מסך מגע עם מצלמה Melody דגם CT981 , האם לקנות או לא ? מפורסם באתר קניה טובה לישראל

or121210

New member
שוב, זה נגן מדבקה

נגנים גנרים או כפי שלעיתים קוראים להם – נגני מדבקה - מיוצרים במפעל אחד, לרוב במזרח הרחוק, במחירי עלות נמוכים, ומשווקים תחת שמות שונים של "יצרנים" לא ידועים. למעשה, המשווק רוכש זכויות שיווק, מדביק על הנגנים מדבקה הנושאת את שמו ומשווק אותם בעלויות נמוכות. זאת, בניגוד לנגנים בעלי שם של חברות ידועות. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3291037,00.html

מנגר 4

New member
יש רק חברה אחת בעולם שמייצרת MP5...

קוראים לה Heckler & Koch ואני בספק אם אתה רוצה לקנות אחד כזה

יאיר B

New member
בעיקרון אין דבר כזה נגן MP5

(זה מה שמנגר 4 ניסה להגיד לך). זו המצאה ישראית שככל הנראה מנסה להגיד שהנגנים הללו טובים יותר מ-MP4... יש 6 חברות טובות ליצור נגנים שמשווקות בישראל: איאודיו, איריבר, אפל (איפוד), סוני, סנדיסק, סמסונג (לא דווקא לפי הסדר הזה). כל דבר אחר (למעט מקרים מיוחדים) נחשב לנגן מדבקה ואנחנו לא נוכל להמליץ עליו.

or121210

New member
שכחת את קרייאטיב, מיזו ומייקרוסופט

אומנם לא רשמית, אבל עדיין מיובאות.

יאיר B

New member
קריאייטיב, צודק. מיזו - אאל"ט באג כבר לא

מביאים (מוכרים שאריות), יש להם גם דגמים קטנים של MPIO. MS - לא רשמית והתוכנה שלו היא אסון (כבר עדיף איפוד).

יאיר B

New member
אל תתן לסינים קרדיט שלא מגיע להם!

יש לי הרגשה ש-MP5 זו המצאה ישראלית

מנגר 4

New member
MP5 זו דווקא המצאה גרמנית ../images/Emo3.gif

והיא קיימת כבר 40 ומשהו שנה
------->

ofspain68

New member
כיצד ?

כיצד אני יודע האם מוכרים לי מוצר מדבקה או מקור ? נכנסתי לאתר של נגני samsung והמחיר נראה לי יותר מידי זול: 320 ש: עבור 2 ג'יגה

למעלה