כירופרקטיקה ושיאצו

jhonco

New member
כירופרקטיקה ושיאצו

הי
אני עושה דרך קופת חולים טיפולי שיאצו וכירופרקטיה
הבנתי שאומרים לכולם לעשות 10 טיפולים
כמה כדאי לעשות
תודה

0 אור 0

New member
ממליצה בחום לא לערבב

יש שתי סיבות שאני מסתייגת מטיפול בקופת חולים:
1. שהאבחון הוא של רופא מערבי, ולא נותנים למטפל את הזמן לאבחון ואחריות על הטיפול
2. שמערבבים טיפולים , לפעמים ללא כל הגיון ברור
מכיוון שלמרות השיטה יש בקופת חולים לא פעם מטפלים טובים, ולזכותם יאמר שהם לפחות מבררים את מקום הלימוד של המטפל, אז אפשר בהחלט לקחת את הטוב של איכות המטפל במחיר זול יותר, ויחד עם זה להמנע מפגמי השיטה, על ידי כך שתבחר את שיטת הטיפול העדיפה לבעיה שלך, ותלך לסדרה שלמה אצל אותו מטפל.
אני אישית מאד חוששת מכירופרקט ועוד לא ראיתי בעיה שהמעסה הרפואי הפרטי שלי לא פותר בלי להגיע למניפולציות מוסכנות, אבל זה שלי
מציעה שתהיה עם ראש פתוח לגבי הטיפול האפשרי כי לאותה בעיה יש מספר שיטות טובות לטיפול - אם תספר לנו מה הבעיה אולי נוכל כאן לייעץ
תמצא מטפל טוב ותשאר אתו למספר הטיפולים שהוא ימליץ עליהם לאחר האבחון - למשל אם הזכרת שיאצו, אז בהחלט 10 טיפולים של שיאצו זה מעולה
אם יש בעיה אקוטית שמתחילים אתה, והיא תיפתר בפחות מ 10 טיפולים, אז שאר הטיפולים ישמשו לאיזון כללי של הגופנש
ויצאת חדש
&nbsp

jhonco

New member
המשך

הי
תודה על התגובה המהירה
הבעיה שלי שהגוף תפוס וגם השרירים
גם ששאלתי את מטפלת בשיאצו ואת כירופרקט כמה טיפולים לעשות אמרו 10
כי זה מה שלכולם ממליצים אז כמה כדאי לעשותת 5 6

0 אור 0

New member
יש שרירים ויש שרירים

כאמור אני די מפחדת לתת את גופי העדין והשביר בידיו של כירופרקט, אז אין לי נסיון אישי בטיפול הזה - לפי ששמעתי, וקח בערבון מוגבל שמועה ללא ידע, מספיק לפעמים טיפול אחד, ולפעמים צריך עוד 2-3 טיפולים
בעיסוי רפואי ושיאצו שמיועד לשחרור שריריםם כמות הטיפולים תלויה במצב של השרירים, וכמות השרירים התפוסים. זה לא רפלקסולוגיה שיש לנו סדרת טיפולים כדי לוודא שאיזנו את כל המערכות הפנימיות, אלא תלוי בך.
אחרי שהגעתי למצב טוב של השרירים, אז אם אני עושה שטויות ומאתגרת את הגוף יותר מדי, מספיק טיפול -שניים כדי לשחרר מה שנתפס. אבל אם מדובר במצב כרוני אחרי שנים של הליכה ביציבה לא נכונה, אז צריך זמן לתהליך - גם הטיפולים עצמם וגם תרגילי בית שתקבל כדי לשחרר בין הטיפולים, וכדי לאמן עצמך ליציבה יותר נכונה כדי לא לחזור לאותו מצב
כמו שאמרתי, כשמדובר בשיאצו או עיסוי, לא חייבים להתקמצן בכמות הטיפולים, כי אחרי שהבעיה האקוטית נפתרה זה גם כיף. אישית הייתי פעם הגוף לתרגול של חברה שלמדה שיאצו, ונהניתי מאד להגיע אליה כל שבוע במשך יותר משנה, והיום אני משתדלת להגיע לעיסוי מתחזק מדי פעם (האידיאלי זה כל שבועיים, אבל לא תמיד עומדת בזה למרבה הבושה)
&nbsp

jhonco

New member
תודה על תשובה משהו שלא אמרתי

הי אני מתאמן באומנות לחימה שגם עוזר לשחרור
עדיין 10 טיפולי שיאצו נראה לי הרבה
חשבתי לעשות 7 טיפולים

0 אור 0

New member
אם אתה לא צריך טיפולים אז לא צריך

אין כמות "חובה"
כמו שאמרתי, אם אתה במצב יחסית טוב, ומתאמן קבוע אז מטפל טוב יכול לפתור לך את הבעיות גם בטיפול - שניים ,
אבל אני מדברת על מטפל טוב בעיסוי רפואי /יקומי, שבאמת יודע לקלוע לשרירים המדויקים שמהם נובעת הבעיה. לא כל מטפל בעיסוי הוא ברמה הזאת, ובטח לא כל מטפל בשיאצו - כי שיאצו במקור לא מתמקד בשרירים בכלל. אם במקרה "נפלת" על מטפל שיאצו שהתמחה בבעיות של שרירים, או שהשרירים שתפוסים לך הם שרירים פשוטים , שכל טיפול יעזור, אז בהחלט יספיקו פחות טיפולים. אם המטפל לא יודע מה הוא עושה והבעיה מורכבת, אז גם 10 טיפולים לא תמיד יעזרו
&nbsp

למעלה