יש שרירים ויש שרירים
כאמור אני די מפחדת לתת את גופי העדין והשביר בידיו של כירופרקט, אז אין לי נסיון אישי בטיפול הזה - לפי ששמעתי, וקח בערבון מוגבל שמועה ללא ידע, מספיק לפעמים טיפול אחד, ולפעמים צריך עוד 2-3 טיפולים
בעיסוי רפואי ושיאצו שמיועד לשחרור שריריםם כמות הטיפולים תלויה במצב של השרירים, וכמות השרירים התפוסים. זה לא רפלקסולוגיה שיש לנו סדרת טיפולים כדי לוודא שאיזנו את כל המערכות הפנימיות, אלא תלוי בך.
אחרי שהגעתי למצב טוב של השרירים, אז אם אני עושה שטויות ומאתגרת את הגוף יותר מדי, מספיק טיפול -שניים כדי לשחרר מה שנתפס. אבל אם מדובר במצב כרוני אחרי שנים של הליכה ביציבה לא נכונה, אז צריך זמן לתהליך - גם הטיפולים עצמם וגם תרגילי בית שתקבל כדי לשחרר בין הטיפולים, וכדי לאמן עצמך ליציבה יותר נכונה כדי לא לחזור לאותו מצב
כמו שאמרתי, כשמדובר בשיאצו או עיסוי, לא חייבים להתקמצן בכמות הטיפולים, כי אחרי שהבעיה האקוטית נפתרה זה גם כיף. אישית הייתי פעם הגוף לתרגול של חברה שלמדה שיאצו, ונהניתי מאד להגיע אליה כל שבוע במשך יותר משנה, והיום אני משתדלת להגיע לעיסוי מתחזק מדי פעם (האידיאלי זה כל שבועיים, אבל לא תמיד עומדת בזה למרבה הבושה)