כירופרקטיקה

כירופרקטיקה

שלם לנמצאים,

איני יודעת אם הגעתי לפורום הנכון, אם לא, אני מתנצלת מראש.
אני סובלת מכאבי גב תדירות ולדעתי התחילה כבר עקימות נראית לעין, מאוד מתקשה ללכת זקוף. אחרי כמה דקות מתחילים כאבים.
בעבר הייתי בקופת חולים אצל כמה אורטופדים שאמרו שמדובר בעקמת וזהו. בהרגשה שלי כנראה עד שלא יהיה משהו חמור, איש לא יתייחס ואין לצערי מניעה ראשונית או שניונית ואני מחפשת גם הקלה לכאבים שהופכים להיות יותר תדירים ואולי גם איזשהו מזור לגב שלי שהולך ומתעקם ואני רק בת 28.

בעבר עברתי 10 טיפולי שיאצו שלא עזרו ואפילו בחלק מהטיפולים, החריפו את הכאבים.

הבנתי שכירופקטיקה עשויה לסייע.
אשמח לדעתכם.

ladybug4NLP

Active member
דיקור סיני וגם כירופרקטיקה בידיים מונות יכולות לעזור

כמו כן שיטות התעמלות שונות שבהם תלמדי מודעות לצורה שבה את הולכת
כם חורה יכולה לעזור

הרבה בריאות

0 אור 0

New member
יקירה את בהחלט בפורום הנכון ויש מה לעשות

אני ממש כועסת על האורתופדים שפגשת, כי אני מכירה היטב את נושא העקמת ואין שום ספק שפעילות גופנית מודעת מצליחה לכל הפחות למנוע החמרה ובמקרים לא מעטים גם להביא לשיפור
השיפור הגבוה ביותר הוא כאשר מתחילים לטפל בבעיה מגיל צעיר, אבל בהחלט גם בגילך אפשר לשפר ולהשתפר
הטיפול העיקרי הוא דוקא לא במגע אלא בעבודה יומיומית של תנועה מודעת - זה חייב להיות מטפל שמומחה במה ואיך שהוא עושה את זה, אבל יכול להתבסס על מספר שיטות - בשלב ראשון את חייבת ללמוד את התנועתיות הנכונה לגוף שלך ותרגילים ספציפיים ליציבה בשיטות כמו פלדנקרייז, אלכסנדר, יוגה טיפולית - בהמשך אפשר להתאים את הידע הזה גם לכמעט כל פעילות גופנית שאת עושה.
בנוסף כטיפול תומך, את יכולה להיעזר בעיסוי רפואי / שיאצו / תאילנדי כדי לטפל בשרירים שכבר התקבעו במצב של העקמת - השילוב של העיסוי עם הפעילות היומיומית לפחות יפתור את הכאבים, ובהדרגה אני מקווה שתגיעי גם לשיפור (מכירה אנשים שמצבם השתפר פלאים)
כדאי גם להחליף אורתופד לאחד שמבין מה הוא עושה. לשמחתי אני לא כל כך מכירה כבר אורתופדים , כי אנחנו את הבעיות המשפחתיות פותרים בעזרת יוגה ועיסוי רפואי, אז אני לא יכולה להמליץ על מישהו ספציפי

ובנוסף

עוד טכניקה לשיפור: יש פיזוטרפיסטים שמתמחים בשיטת שרוט ויתנו לך תרגילים לייצוב וחיזוק השרירים. (חפשי באינטרנט באזור מגוריך)
טיפול פרטני - הקרניוסקרל (התחום שלי). מקל על כאבים ומשחרר מתח ברקמות בכל רובד הגורם לעקמת.
שילוב בן יציבה נכונה, חיזוק שרירים מותאם אישית וטיפול לשחרור המתח הפנימי ברקמות יכול לשמור עליך לאורך השנים.
כמו שאור כתבה, כדאי לבחור גישה שתתאים לך, תוכלי להתמיד בתרגול ובכך לשמור על עצמך ולמנוע את הכאבים וההחרפה ביציבה

למעלה