כישוף שעבד...

Brutalist

New member
כישוף שעבד...

אני לא קשור לנושא הזה של מגיה אבל מתעניין... ספרו לי סיפורים על כישופים\טקסים\כל דבר בסיגנון שבאמת עבדו. תפרטו.

RainBird

New member
בשרשור עליון שבו ביקשתי עצה סיפרתי על לחש שערכתי לאחותי כדי שהדירה שהיא רוצה תהיה במחיר נוח- והלחש עבד. המחיר ירד אבל גם הטבות בחוזה בשווי המחיר המדובר, ולכן אני מתייעץ בנוגע ללחש אחר. היום הכנתי שיקוי מטהר לידיד- הוא שתה אותו וחסימות אנרגטיות בגוף האור וההילה שלו נעלמו. עוד דוגמאות? ארדן

יאפ ראיתי תשרשור הזה

אם אתה יכול לתת עוד דוגמאות זה יהיה נפלא

Azaruk

New member
אתה מודע

להבדל התהומי בין שתי ההוכחות לכאורה שהבאת, נכון?

RainBird

New member
אני לא מאמין שפותח השירשור השתמש במילה הוכחה כלל וכלל ../images/Emo13.gif הוא אמר- תנו לחשים שעבדו- נקודה. נתתי ../images/Emo13.gif

RainBird

New member
זה כמו הוויכוח האם התפילה לארזולי הצליחה להביא לך אהבה. בסופו של דבר, אתה בזרועות אישה יפיפיה אז בשביל מה לחקור את זה? אתה נהנה מבונבון שוקולד גם בלי לדעת את הרכיבים המדוייקים של האמרטו- לא?

amphioxus

New member
אני נזכר שאני ואזארוק דיברנו על זה לפני שנים

האם הבנת דרך היווצרות הקשת בענן מורידה מערך החוויה? אם תרצה לחזור על תופעה יותר מפעם מקרית אחת כדאי שתבין מה גרם לה.

איך אפשר לדעת

איך אפשר לדעת בביטחון שיש על מישהו כישוף או חסימה ואיך אפשר להסיר את זה או האם לכישוף יש פרק זמן מסוים שעובר אז זה מתבטל צריך תשובה דחוף ארז

PurpleFilth

New member
בדיוק היום

התקשר אלי מישהו שהקשר בנינו ניתק לפני כמעט שנה... יכול להיות שזה קשור לזה שחשבתי עליו בבוקר =]

RainBird

New member
אל תהיה בהלם, זה קורה לי תמיד. אבל אני לא מגדיר את זה כלחש, כי זה לא היה מכוון.

../images/Emo132.gif../images/Emo207.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

אפשר המלצה לספרים טובים בעברית של מאגיה? ובכלל אם אתם מכירים ספרים טובים של מיסטיקה-תקשור,גלגול נשמות וכ"ו. משהו ששם דגש יותר על ההסבר של זה מבחינה רציונלית פילוסופית ולא מבחינה יותר ארצית יומיומית של האדם ברחוב של פשוט לתת דוגמאות (מאיפה לי לדעת שזה אמיתי ?!?) כלומר אני מקווה שהבנתם את הכוונה
ודרך אגב על השרשור הזה...זה לא היה ממש אמין..תתנו עוד דוגמאות

למה שיהיה למישהו אכפת

אם זה אמין בשבילך? לי לא אכפת. אני מנתבת את כל החיים של בעזרת מאגיה. בין אם זה טקס או סתם תיעול רצון. אבל אם לומר את האמת ממש ממש אבל ממש לא מזיז לי שידעו ויאמינו במה שאני עושה. להיפך, אני אעדיף שיחשיבו אותי לסתם מאוד בת מזל. מאוד מאוד.

קודם כל אף אחד לא הכריח אותך

אני ביקשתי משו ואני לא מצפה לטובות בכוח לי זה אכפת אם זה אמין בשבילי לא מבינה את ההודעה שלך בכלל

הממ.. קצת סטיתי מהנושא

בתגובה הקודמת, אבל הרעיון שניסיתי להעביר היה שפותח השרשור ביקש שנחלוק כישופים שעבדו, ואז את באה מאמצע שום מקום ומטילה ספק בכל הנאמר, ומבקשת למעשה שיוכיחו לך. לא אהבתי את זה. היה לי מה לומר על זה. אמרתי. זה כל פשר התגובה הקודמת שלי.

למעלה