כישורים בכתב מול כישורים בע"פ

tuphrhru

New member
כישורים בכתב מול כישורים בע"פ

השרשור הזה בא בעקבות שרשור שפתחתי בפורום "הכרויות", כי לאחרונה זה קרה לי בדייט, אבל זה נכון לכל תחומי החיים, לכל הקשרים שלי עם אנשים.

יש לי בעיה. אני אלוף בפלירטוטים ושיחות עם נשים (ועם גברים אבל זה לא העניין כרגע). כשאני "נכנס" לזה, אני יכול לכבוש כמעט כל אישה. באמת.
אני חד, רהוט, שנון, מסוגנן, מפלרטט נהדר.
אבל...
כל זה נכון כשזה קורה בכתב. בין אם בצ'אט כלשהו (פייסבוק או וואטסאפ למשל), באתרי הכרויות, וכו'.
ברגע שזה מגיע לשיחה פנים אל פנים, בדייט ראשון למשל (הדייט השני בד"כ לא קורה...), אני נהייה "צנון".מופנם, לא רהוט, אני מאבד את השנינות והחדות, וממש קשה לי "להחזיק" שיחה. בת הזוג שלי לדייט מאבדת עניין מהר מאד והכל מתמוסס.
זה לא חדש. מאז ומתמיד הייתי ככה (גם יש לזה גורם היסטורי אבל לא לכרגע).
זה לא קורה רק עם נשים אלא כמעט עם כל בן-שיחה, נשים וגברים.
רק שבזמן האחרון זה כבר מציק.
בשבוע שעבר "פגשתי" מישהי באתר הכרויות, היה לנו שבוע מדהים בוואטסאפ, אני יודע, בוודאות, שהיא "שלי".
ואני "חושש" לקבוע איתה דייט. כי די ברור לי (מבוסס על נסיון העבר) שכל מה שהיה בוואטסאפ לא יקרה. כל השנינות, השיחה הקולחת, ההומור, לא יהיו. כאילו ש"אני" בדייט הוא אדם אחר מה"אני" בוואטסאפ.
מה עושים? איך אני משמר את האיכויות שלי בכתב ומעביר אותן לשיחה פנים אל פנים?
אשמח לכל הארה, הערה, הפנייה או עזרה.

ayalabaor

New member
בעלפה

למה שלא תגיד לנשים האלה מה הבעייה ותראה מה קורה. כלומר לנהוג בשקיפות ולהחשף

tuphrhru

New member
אם היית מחבבת מישהו אונליין

ואז הוא הי אומר לך שבמציאות הוא לא כל כך "מקסים", זה לא היה מוריד לך את הרצון להפגש איתו?

ayalabaor

New member
בעל פה

חשבתי שאפשר להגיד ״בישן״ לא צריך להגיד ״לא מקסים״

tuphrhru

New member
אפשר.

ועדיין, זה לא היה גורם לך למעין "דעה מוקדמת" עליו, מעין "סטיגמה" (המכראות הן כי זה לא ממש אלא "כאילו"..) הנמכת ציפיות דראסטית, שאולי אפילו הייתה גורמת לך לבטל את הפגישה פנים אל פנים?

הי, אני חושבת כמו אילה

ואני חושבת שעצם החשש שלך לא להתקבל אם לא תהיה מקסים ושנון וכל זה... אתה יודע, אנחנו בני אדם,,,, זה בסדר שיהיו לך רגעים כאלה ורגעים כאלה... ואתה צריך אישה שתקבל אותך כמו שאתה.... מן הסתם יהיו כאלה שלא ירצו להיםגש אתך
אם תתוודה שאתה ביישן בפגישות הראשונות (אני בעד בטרמינולוגיה של אילה), אבל אתה לא צריך מיליון נשים... מספיק שתהיה אחת שתקבל אותך כמו שאתה..
חוצמזה, נדמה לי שאתה מדבר במושגים של כיבוש ולא של חברות וגילוי ואמון, גם אם שמת את ה במרכאות - "שלי".
עם מי אתה רוצה להיות בקשר?
והאם אתה זקוק למישהי שתבריק כל הזמן, או שאתה מוכן לקבל מישהי גם ברגעי החולשה והביישנות שלה?....
אני לא שומעת אותך מדבר על מישהי שנוצר ביניכם קשר טוב, אלא על נשים שאתה "כובש" באמצעות הקסם שלך.
אבל הקסם שלך הוןא לא אתה.
הוא רק פן אחד שלך.
תן לעצמך להיות יותר מזה.
בהצלחה

למעלה