כישלון בבדיקת שמיעה

ToMmY27

New member
כישלון בבדיקת שמיעה

שלום
התמיינתי היום לשלב הסופי של מסלולי ההאזנות והתרגום בערבית. המבחנים והריאיון הלכו חלק, הבעיה- בדיקת השמיעה.
תוצאות בדיקות השמיעה הראו שבאוזן אחת השמיעה תקינה לחלוטין ובאוזן השמיעה ישנו ליקוי קל-בינוני, דבר שהפתיע אותי ושמעולם לא שמעתי עליו. במידה ואכן ישנה בעיית שמיעה מסוג וזה ושהכישלון לא נבע מלחץ/התרגשות, האם קיים סיכוי גדול שהכישלון יפגע בסיכויים שלי להתקבל לתפקיד? או שזה לא השיקול היחיד? אני מאוד מאוד רוצה להתקבל לאחד מתפקידי ההאזנות והתרגום....
(אני מועמד למסלולי רשף, אלמוג ואולפן תרגום).

אשמח למענה!!

Xx ofek xX

New member
לפי דעתי

לא יקחו אותך לרש"ף אבל לא נראה לי שיש בעיה עם תרגום או אלמוג, מצד שני גם אני רק הייתי במיונים האלה ביום ראשון אז אני לא באמת יודעת מה השיקולים להם

גם אני קיבלתי זימון לזה לעוד חודש

תוכלו אולי להגיד מה היה במבחנים? מה שאלו בריאיון?
תודה!

Xx ofek xX

New member
היו 45 שאלות

6 קטעים בערבית ועל כל קטע היו שאלות. חלק מהשאלות לא היו על הקטע אלא על תחביר ופועל אז תלמד גם את זה
בראיון שאלו אותי על עצמי וקצת על אקטואליה וגם הסבירו לי על המסלולים שאני מתמיינת אליהם

ToMmY27

New member
בעקרון אמרו לי

שבאולפן תרגום מתעסקים גם בהאזנות.. אמנם לא בצורה אינטנסיבית כמו חלק מהמסלולים אבל עדיין מתעסקים בזה.. לגבי אלמוג אין לי מושג אבל אני חושב שזה גם מערב האזנות במידה מסוימת.
נקווה שליקוי השמיעה לא יהיה משמעותי/יעבירו אותי למסלול אחר ...

royfalah

New member
תשובות

אהלן. לא בטוח שזה יוריד אותך גם מרש"ף, תלוי בליקוי ובכמה האיתור חושב שהעניין ישפיע. באולפן תרגום יש נגיעה לכך, לא אפרט יותר. לאלמוג אין שום קשר לשמיעה.

למעלה