כישלון בטסט על עשן יתרכיש

mellory6

New member
כישלון בטסט על עשן יתרכיש

ניכשלתי בטסט על עשן יתר שמתי שמן דבש לא עזר מה עוד אפשר לעשות האם נסיעה עם שמן דבש עוזרת

ceyal

New member
שמן דבש??

שמן דבש ידפוק לך את המנוע. הוא גורם לשמן להיות הרבה יותר סמיך ומונע ממנו למעשה לשמן כמו שצריך את המנוע. מה הבעיה שלך? CO גבוה או משהו אחר? דגם הרכב יעזור מאד,שנה וק"מ

enigo

New member
אני חושב שהגזמת קצת...

פחית של 200-300 CC "שמן דבש" (השם הישראלי לנוזל עשיר בתוספי שמן שונים, בהתאם למטרה הספציפית לה מיועד המוצר) לא משפיעה עד כדי כך על סמיכות של כ-4 ל' שמן (כמות אופיינית למנוע 1,600 סמ"ק). מעבר לרמה התאורטית, אני יכול להגיד לך ששימוש בתוסף, ויותר מפעם אחת, לא יצר שום נזק נראה לעין במנוע ה-306 הפרטית שלי (טפו טפו טפו...)

ceyal

New member
אני אוהב להיות פסימי.

ככה אני ניצל תמיד מבעיות רעות שנובעות מ:"שטויות זה לא מזיק"
וכל זה אם השמן הוא חצי סינטטי. אם זה 20 50 שגם ככה נראה כמו דבש,המצב יכול להגיע למה שכתבתי,וזה מנסיון עגום באוטו הראשון שלי...

enigo

New member
ספר מה בדיוק היה שם

נשמע לי קצת לא סביר ששימוש לפי ההוראות גרם נזק למנוע, אבל ספר, שנלמד. וד"א, איחולי על העבודה החדשה - היא כוללת רכב?

ceyal

New member
הסיפור המצמרר../images/Emo6.gif

זה היה על BX 88 ישנה (אלה מה?
) אכילת שמן לא נוראה במיוחד אבל נכשלתי בטסט בהיותי טירון (לא שעכשיו אני מבין גדול) ברכבים,קפצתי על הרעיון של הבוחן בטסט. (אחשלו ,לך לקנה ובכה ותשים שמן דבש ותבוא עודה פעם ) אז שמתי - וגם עברתי טסט ושכחתי מזה עד שאחרי 4000 ק"מ בערך - הלך הראש מנוע. כשפתחו את הראש - היתה שם עיסה של שמן שהפכה למשהו מוצק. הוספתי את התוסף ל3 ליטר שמן (כבר אז היה חסר ) ומאחר שזה היה 20 50 מתוצרת החבית של המוסך- התערובת הפכה קטלנית. לגבי העבודה כן יש רכב ג'מפי
(הפכתי לעצמאי - חבל על הזמן שמתבזבז בלחפש עבודה כשכיר היום)

enigo

New member
אם פסימיים אף פעם לא אוכלים אותה

אלא רק מקבלים בהבנה את הצפוי...

mellory6

New member
דייטסו שרייד מודל 90

דייטסו שרייד מודל 90 הבעייה היא עשן יתר כפי שמוגדר בטסט כלומר לוחצים על הגז כאשר האמברקס מופעל וההילוכים בניוטרל ואז יוצא עשן העשן הזה הוא כישלון בטסט האם להחליף את השמן

mellory6

New member
אולי למרות שזה לא ניראה

אולי למרות שזה לא ניראה בבדיקת שמן אמרו לי להחליף רינגים האם זה נכון

enigo

New member
איזה עשן, לבן או שחור?

עשן לבן עשוי לנבוע מרינגים שחוקים או גומיות שסתומים שלא ממלאות את תפקידן. בשני אלו "שמן דבש" עשוי ליצור שיפור מסויים (אם כי זמני). אם מדובר בעשן שחור אזי הסיבה נעוצה בתערובת דלק עשירה מדי, והאשם הוא בקרבורטור - אין שום קשר לשמן.

למה אתה יורה בבודדת תעבור לטוטומט..

למה קשה כל כך לציין שמדובר בשרייד, מדוע קשה לכתוב מה צבע העשן, מדוע קשה לפרט מה אחוז הCO\ שנתגלה בבדיקה, מדוע קשה לכתוב האם הרכב הוכשל בגלל עשן יתר, או בגלל CO מעל התקן התקן הוא 3.5% כל חריגה מעל התקן מכשילה בטסט, ורכב שנתפס על ידי ניידת של איכות הסביבה נקנס ויורד מהכביש עד לסידור הבעייה, ראה הוזהרתם! בברכת חג שמח ואוויר נקי! צביקה

אינגו הכוונה לירי באוטומט או בבודדת

כוון לפותח השרשור, על כך שהוא משחרר מידע בבודדת, ולא הכל בבת אחת, על מנת להקל על המנסים לעזור בתגובה ובאבחנה מתאימה. איתך הסליחה אם נפגעת. בברכת חג חנוכה שמח ! צביקה

mellory6

New member
עשן לבן

עשן לבן כאשר עושים פרקינג ואמברקס ונותנים פול גז

חן 1111

Active member
לי תוסף עזר בבעיה דומה

נכשלתי בטסט על עשן כזה (האמת, היה מעט מאוד עשן לדעתי). ואז החלפתי שמן והוספתי תוסף של STP בשם Smoke-Treatment. הלכתי שוב לטסט ועברתי בלי בעיות. לגבי נזק אפשרי, לא נראה לי שהשמן נעשה סמיך כל כך. הרכב גם ממשיך לאכול שמן כך שריכוז התוסף הולך ויורד.

נצאב

New member
שמן דבש

שמן דבש אוטם את המרווח בין טבעות הבוכנה לצילינדר על ידי כך הקומפרסיה עולה אבל יהיה בלאי גדול של כל המנוע כי פתאום הוא צריך לעמוד בלחצים גדולים יותר

למעלה