כישלון במבחן שנגרם ע'י רכב אחר

שירי505050

New member
כישלון במבחן שנגרם ע'י רכב אחר

שלום!
שמי אלה ,אני מנתניה . רישיון נהיגה שלי הוצאתי עוד בשנת 1991!
. לפני כמה שנים מכרתי את הרכב בשל סיבות כלכליות וכו' ולא שילמתי אגרת רישיון. כיום החלטתי להחזיר את הרישיון . כמובן עברתי תיאוריה ולקחתי שיעורים אצל מורה נהיגה מחודש 08/2015 עד היום.
תמיד נהגתי בזהירות, מעולם לא היו שום עבירות תנועה. היום היה המבחן הנכסף לו חיכיתי מ08/2015. לאורך כל המבחן נהגתי מצוין. פשוט שמחתי בלבי שכל כך קל היה לי והבוחן לא העיר ולא אמר כלום אלא רק נתן הוראות. כאשר הגענו חזרה לאזור קניון הדרים שבנתניה ,באתי להחזיר את הרכב למגרש ופניתי שמאלה .כמובן שנתתי זכות קדימה לרכב שבא מימין כי משמאל היה רכב אבל ללא סימני תזוזה ,כאילו עמד. באותו רגע שלחצתי על דוושת הגז ועמדתי להיכנס למגרש, גם הנהג ה"עבריין" הזה נתן גז ,כאילו בכוונה .הבוחן בלם לפניי.... כל המבחן הטוב המושלם המעולה עבר מנגד עיניי וידעתי שהוא עלול להכשיל אותי כי הוא זה שבלם למרות שהודה שאכן הנהג לא היה בסדר(זה בלשון המעטה ).
כל התכניות שלי של המשפחה הקטנה שלי נהרסו בשנייה זאת.
חזרתי הביתה ולא יכולתי לעקל את אשר התרחש. החלטתי לנסוע חזרה למקום ואולי יצא לי לדבר עם הבוחן(נודע לי מאוחר יותר שאסור להם לדבר עם האנשים)
ניגשתי לאותו בוחן ,עמנואל אלבו ,התחננתי אליו שיעביר אותי. אמרתי לו הרי ראה שהנהג הרכב שפתאום נסע היה ממש עבריין. הבוחן לא רצה להקשיב לי וגם אמר שאינו יכול לדבר איתי. אמרתי לו שאני מחכה מ08/2015 לטסט הזה ,שרישיון שלי הוא מ1991. כלום לא עזר
אני יושבת באינטרנט ורואה חוות דעת על הבוחן, התברר שמדובר בבוחן אחד הקשים ביותר שמכשיל שמאלה וימינה את הכי רציניים .
צריך לתת לבוחן הזה לבחון את כל אלה שנוסעים בכבישי ישראל. בטוחני הוא יכשיל 90%

אבי 1961

New member
כישלון במבחן...

אתה לוקח קשה את הכשלון " כל תוכניות המשפחה הקטנה נהרסו..."
קצת מוגזם, לא?
נכשלת בטסט היות והבוחן הגיב יותר מהר ממך, מה לעשות, מוצדק.למרות שנהג אידיוט אחר גרם לכשלון.
סה"כ לפי מה שכתבת אתה יודע לנהוג, לכן כך בקלות את הכשלון ובטסט הבא תעבור כמו גדול.

שירי505050

New member
כישלון בטסט

אני הצגתי את עצמי ואף את שמי הפרטי. אני אישה ,לא גבר !
לגבי לוקחת קשה , מה לעשות המציאות היא שבין טסט לטסט עכשיו עליי לחכות זמן ארוך ולא ידוע! וזה ברור לכולם. לכן ,כל התוכניות שלנו,והיו, באמת נהרסו. צריך לשלב לפחות במקצת אינטליגנציה רגשית ולהבין במה כרוכה המתנה לטסט ,מה העלויות וכמה זמן זה לוקח, כמה כוחות נפש (בעוד בגילי 45). העבריין שגרם לכך, חבל שלא עוצרים את כאלה במקום העבירה .

אבי 1961

New member
כישלון בטסט

ראשית שירי מתנצל על הטעות פשוט התמקדתי במה שרשמת...סליחה.
מה שאני רוצה להגיד, שלא נעים להכשל בטסט אבל מה לעשות, קרה, לכן כדאי שתסתכלי קדימה תעשי שיעור נוסף ותתרגלי התנהגות במפגשים.
לגבי ההמתנה, לפי מה שנראה העניין עומד לפני פתרון ואני מקווה שלא תצטרכי להמתין יותר מידי.
בכל אופן מאחל לך בהצלחה בטסט הבא.

שירי505050

New member
מדבריה יו"ר האיגוד המקצועי של מורי הנהיגה, אירית זינגר

"ישנם תלמידים שמתגייסים לצבא ללא רישיון וזה פוגע בקליטה שלהם כחיילים", הוסיפה. "כמו כן, זה פוגע באוכלוסיית התלמידים הבוגרים שמבקשים להוציא רישיון לצורך עבודה. עבור חלק מהתלמידים הרישיון הוא צורך קיומי לעבודה. ובנוסף לכל, ישנה פגיעה כלכלית, מאחר שאם תלמיד לא עבר בטסט הראשון, בין מבחן למבחן ובמשך כשלושה חודשים הוא נאלץ לקחת שיעורי נהיגה נוספים בתשלום, לפעמים שלא לצורך".

שירי, חבל שלא שמרת על הרשיון

גם אם את לא מחזיקה רכב העלות של תחזוקת הרשיון ממש נמוכה לעומת להוציא אותו מחדש.
&nbsp
אין לך מה לעשות עכשיו חוץ מלגשת שוב ולעבור

למעלה